To je to što me zanima!

Ostao bez pola lubanje, a sad ga još i supruga želi ostaviti

Njemačka: Muškarac (31) je bio u gostionici. Izašao je van pušiti. Posvađao se s mladićem (25). Mladić je otišao, ali se ubrzo vratio s tri žene i tri muškarca...
Vidi originalni članak

Mohamed I. (31) ostao je bez pola glave nakon što su ga u siječnju prošle godine pretukli na ulici. Nakon ranjavanja bio je osam tjedana u komi. Danas ima glavobolje, teško se koncentrira i često je u depresiji. Osim toga, njegova žena mu stalno prijeti da će ga ostaviti, jer ga više ne može ni gledati.

- Ako se to dogodi, ostat ću bez sina (4) - nesretan je Mohamed koji za sebe kaže da izgleda gore od Frankensteina. Prisjeća se kako je prije godinu dana u gostionici u njemačkom Mannheimu pio s prijateljem. Izašao je van kako bi zapalio cigaretu. Posvađao se s drugim pušačem (25). Mladić je otišao, no uskoro se vratio s tri žene i tri muškarca. Uzeo je romobil i nesretnog Mohameda istukao po glavi. Teško ozlijeđenog i krvavog ostavili su ga da leži na tlu. Napadaču i njegovim pomagačima sude, piše njemački Bild

Idi na 24sata

Komentari 42

  • rodorodo 09.03.2011.

    Žao mi ga je, život mu je tek sad u banani. A ta žena kaj mu prijeti da ga bude ostavila? Stari, barem tu imaš sreče, riješi se vraga. Od njemačke države budeš dobio dobru pemziju, od frajera što su te pretukli budeš isto dobio lovu. Sad pametno i polako dalje. A ženu budeš našao drugu a IQ kod žena nije baš prevelik čim doznaju da imaš lovu evo ih.

  • McdVg 07.03.2011.

    kaj je radio u gostioni,cuj pitanje pa pio je u picku materinu kako i svaki pravi muskarac treba da ode u birtuju napije se dodje doma i istuce zenu i majku njenu,jel tak?

  • Osk67 06.03.2011.

    jadan covjek, zao mi ga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare