To je to što me zanima!

Ostao bez ušteđevine koju je kod uhićenja dao policiji

Novac je policija tijekom istrage dala zapisničarki suca Slavka Lozine, no nikad nije pristigao u računovodstvo. To nije prvi takav slučaj...
Vidi originalni članak

Splitski diler nakon pravomoćnosti presude pristao je sudske troškove platiti novcem koji su mu zaplijenili prilikom uhićenja, a za koji su utvrdili da nije stekao prodajom droge. No 2170 kuna je nestalo. Novac je policija tijekom istrage predala zapisničarki suca Lozine, no nikad nije stigao u računovodstvo. Uskoro se utvrdilo da je nestalo i 450 kuna iz drugog spisa suca Lozine.
- Dotična je zapisničarka bila nemarna, pa sam joj dao lošu ocjenu i dobio zamjenu - kaže sudac Lozina. Ističe kako ne optužuje zapisničarku, jer je spis prošao kroz mnogo ruku. Teško mu je povjerovati da bi itko riskirao državnu službu za 2500 kuna. - Osobno mislim da je u pitanju nečiji nemar, a ne krađa - rekao je Lozina. Splitski sud pokrenuo je istragu kojom će obuhvatiti sve koji su dužili sporne spise. Sudac Lozina je nezadovoljan što mu se ime opet spominje u negativnom kontekstu. Još je stigmatiziran zbog nestalog pištolja u slučaju Budiša. Nestali novac sitnih dilera minorna je stavka u usporedbi sa 100 tisuća kuna vrijednim videolinkom, koji je sa suda "ispario" prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 29.10.2008.

    A.C.A.B

Komentiraj...
Vidi sve komentare