To je to što me zanima!

Ostavila bebe na cesti jer se sramila što nemaju oca

Bronagh Bond (27) iz Liverpoola ostavila je svoje dvoje djece, kćeri Angel i Holly, na cesti jer se sramila priznati da je samohrana majka
Vidi originalni članak

Pet dana staru curicu Holly ostavila je u blizini svog doma na sam Badnjak 2003. godine. Dvije godine poslije, kad je saznala da je opet trudna s dečkom kojeg je upoznala na prazincima u Turskoj, odlučila je i to dijete napustiti. Tako je drugu curicu Angel, staru samo mjesec dana, ostavila u blizini Evertenovog stadiona.
Angel je ostavila na plastičnoj vrećici s bočicom mlijeka, a pored nje je nađena poruka na kojoj je Bond napisala kako joj je žao zbog svega te da će je voljeti do kraja života.
Curice su u međuvremenu posvojene, a Bond je tako izgubila svako pravo na svoju djecu. Iako je policija u nekoliko navrata molila Bronagh da uzme svoju djecu, ona to nije napravila.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • loly0 03.04.2008.

    uzasno kakva je ovo majka ? nemam rijeci pa di su joj osjecaji majke??

  • entoni 15.02.2008.

    gidu imaš pravo dok neke umiru za svoju djecu, druge ih ostavljaju. Hvatanje djetetom na brak, većina ne doji bebe, strašno...... nose djete u svojem trbuhu osjete njegove pokrete pa ga odbace svaka zdrava može zaraditi za svoje djete, ne ih dati u pakao domova jer je premlada, srami se ili ne radi to su izopačene hijene......50-50 je odluka o životu bebe je samo na ženi....

  • ajazvi10 14.02.2008.

    NEK SE SRAMI ŠTO SE RODILA!GLUPAČA JEDNA! A NIJE SE SRAMILA SEXAT A NEUDANA?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare