To je to što me zanima!

Ostavila dečka i vratila se ocu s kojim već ima dijete?

Jenny (40) i njezin otac John (62) šokirali su svijet priznavši da su se seksali. Kćer sa ocem ima dijete. Ostavila je svog dečka i vratila se opet tati
Vidi originalni članak

Australka Jenny Daves (40) ostavila je svog biseksualnog dečka Shaynea Farella (34). Odlučila je ponovno biti sa svojom najvećom ljubavi, vlastitim ocem Johnom (62), pišu australski mediji. S tatom je i začela njihovo dvoje djece. Prvo dijete preminulo je odmah nakon rođenja zbog smetnji sa srcem, dok se kćerkica Celeste rodila zdrava. Jenny je cijelo vrijeme sa dečkom živjela kod svog oca. Otac i kćer zgrozili su cijeli svijet priznavši u jednoj televizijskoj emisiji da su zajedno te da redovito imaju spolni odnos. Jenny nije željela novinarima potvrditi da li su ona i otac u ljubavnoj vezi no šuška se da su ponovno par.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bosnia_80 26.02.2009.

    meni je u svoj ovoj priči žao jadne curice...ako ovim kretenima nije \"svetinja\" odnos otac-kćerka, zašto bi poštovali odnos djed-unuka!!!??? bojim se da je to dijete u velikoj opasnosti već sada, a svakim danom , mjesecom i godinom će biti u sve većoj:( p.s. nažalost, vrlo brzo bi mogli pročitat članak tipa: \" djed istovremeno imao seksualni odnos sa svoje \"dvije kćerke\" i jednom unukom\"..

  • gogonina 25.02.2009.

    NO COMMENT!!!

  • no name_xxx 25.02.2009.

    omg!! pa sta je ovo?? svaki dan citamo sve gnusnije i odvratnije članke! ovo je fuuuuj! definitivno su oboje za ludnicu! fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare