To je to što me zanima!

Ostavila ga pa ju je mlatio dok nije pala u komu i preminula...

Rusija: Gribanov je Anastasiju godinama zlostavljao, tukao i prijetio da će je ubiti ako ga ostavi. Rus je prijetnje i ostvario. Satima ju je mlatio. U bolnici je pala u komu i umrla nakon šest dana
Vidi originalni članak

Anastasia Ovsiannikova (28) dugo je skupljala hrabrost da ostavi nevjenčanog supruga Maxima Gribanova (34), a kad mu je napokon priopćila da je gotovo, on ju je ubio.

Gribanov je Anastasiju godinama zlostavljao, tukao i prijetio da će je ubiti ako ga ostavi. Rus je prijetnje i ostvario. Satima ju je mlatio dok joj cijelo tijelo nije bilo prekriveno masnicama i ozljedama. Sve to je snimio i poslao svojim prijateljima uz poruku da je 'sve pod kontrolom', prenosi Daily Mail.

Žrtva je uspjela nazvati policiju i hitna ju je prevezla u bolnicu s teškim ozljedama. Osim masnica po cijelom tijelu imala je unutarnje krvarenje i slomljene kosti. Ubrzo je pala u komu i umrla nakon šest dana. 

Anastasijina obitelj kaže da je upoznala nekoga zbog koga je skupila hrabrosti da ga ostavi, no priznala im je i da se jako boji što bi joj mogao napraviti. 

Zajedno su bili nekoliko godina. Natjerao ju je da da otkaz u Gradskoj vijećnici i redovito je maltretirao, a  prijetio je i njezinom ocu kako ga ne bi prijavili. 

Gribanovu prijeti 15 godina u zatvoru

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Judita👥 21.12.2017.

    užas..jadna cura , a on neka trune

  • PraznaSlama_1 21.12.2017.

    Umjesto da je nasla par njih da ubiju boga u njemu prvi put kad ju je premlatio i onda ga ostavila. Jadna cura.

  • ljubica ljubičica_1 21.12.2017.

    Pa nije iz bogate obitelji.Sam se za sebe borija.Nije Plenković i njemu slični se hranija u pučkoj kuhinji ko Bernardić i zato mogu mu skinut kapu.Bernardiću neka te gade ali ti si pošten političar i sin branitelja.A dali je Plenković sin branitelja i njemu slični ja ni rekla NE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare