To je to što me zanima!

Ostavila muža i djecu: 'Udajem se za svoga ljubavnika s Fejsa'

Heidi Hepworth (44) prije dva mjeseca je napustila supruga i devetero djece kako bi otputovala u Afriku, muškarcu kojeg je upoznala preko Facebooka. Sada planiraju i vjenčanje...
Vidi originalni članak

U listopadu ove godine Britanka Heidi je presudila braku u kojem je pune 23 godine bila sa suprugom Andyem Hepworthom (44). On se u studenom požalio britanskim medijima da ga je napustila supruga koja mu je rodila čak šestero djece (u prethodnom je braku rodila troje) i to kako bi ušla u vezu s 14 godina mlađim Gambijcem kojeg je upoznala na Facebooku, o čemu smo pisali i mi

- Isprao joj je mozak, kao da su joj izvanzemaljci oteli tijelo. Ona je bila brižna majka i divna supruga, promijenila se preko noći, rekao je tada razočarani Andy. 

Heidi se tetovirala, redovito je odlazila u solarije, otišla je na razna uljepšavanja, a onda je sjela na avion i prvi put u životu napustila Veliku Britaniju. Tamo ju je čekao 30-godišnji Mamadou Jallow. 

On je divan čovjek, nije to samo afera ili fascinacija... Moj i Andyjev brak bio je u krizi, imali smo probleme. Zar žena ne može započeti novu vezu, opravdavala se Heidi i odgovorila svim kritičarima koji su je napali da je napustila devetero djece. 

- Nisam ih napustila, svaki se dan vidimo putem interneta, rekla je. 

Andy je rekao da su mu stvari postale sumnjive u ožujku kada su mu ženu na Facebooku počeli dodavati muškarci iz Azije i Afrike. Stalno je, kaže, bila na mobitelu i izlazila van s prijateljicama. 

Heidi sada s Mamadouom živi u Banjulu, glavnom gradu Gambije i, kako kaže, uskoro će se vjenčati. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Lifemetall 04.12.2017.

    Kad shvati gdje ide, brzo ce nazat. Nitko jos nije otisao u afriku i rekao "svidja mi se ovdje, mislim da cu ostati"

  • Deleted user 04.12.2017.

    Valjda je i išla na orošavanje vagine

  • cimerrr 04.12.2017.

    Miljuni žena napuštaju muževa,ni prva ni zadnja. Ne znam zašto je ova u svim novinama,da li zato što ima devetero djece ili zato što je pobjegla u Afriku mlađahnom Afrikancu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare