To je to što me zanima!

Ostavili bebu u autu na plus 30, umrla od toplinskog udara

Dječak je proslavio prvi rođendan 20. siječnja, a nepuna tri tjedna kasnije umro je nakon što je ostavljen u pregrijanom automobilu. Temperature u Miamiju prelaze 30 Celzijevih stupnjeva...
Vidi originalni članak

Samuel J. Schnall, jednogodišnji dječak iz Miamija, tragično je preminuo od posljedica toplotnog udara prouzročenog jednosatnim boravkom u automobilu.

Miami Herald piše da je dijete bilo pod pažnjom jednog od članova obitelji, ali očito nedovoljnom. Navodi se i da je preminulo u bolnici.

Upravo je neimenovani član obitelji ostavio malenog Samuela u pakleno vrućem automobilu, a glasnogovornica policije Miami-Dade je izjavila "da se još ne može optužiti nikog u ovom slučaju". Temperature na Floridi prelaze 30 Celzijevaca, a prošle godine je diljem zemlje 39 djece umrlo od posljedica toplotnog udara.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 09.02.2017.

    Sve, ali sve mogu razumjeti, ali da dijete zaboraviš u autu, e to ne mogu shvatiti nikako. Interesantno kako se te situacije dešavaju jedino u Americi, npr. još nisam čula da se to desilo u Europi.

  • krao_sam_1 09.02.2017.

    Mi Hrvati smo čudan narod,recimo možemo biti gladni,u kreditu do guše,bez posla,i volje za poslom,ali bez paketa interneta na pametnom telefonu i golfa nam ne pada na pamet živjeti. Koja djeca bokte e.

  • Ivan2703 09.02.2017.

    Je... se sa ciljem pravljenja djece,ljubav.je... se bez cilja pravljenja djece,problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare