To je to što me zanima!

Ostavili je u grmlju jer ne žele brinuti o bolesnoj ženi

Žena na glavi ima tumor. Ne može govoriti ni jesti. Netko ju je ostavio da leži u grmlju pokraj bolnice. Kraj nje su ostavili torbu s njenom odjećom
Vidi originalni članak

Teško bolesnu ženu, koja ima 30 kilograma, ostavili su da leži u grmlju pokraj bolnice u švicarskom Münsterlingenu. Pronašao ju je šef osoblja bolnice koji je išao gledati izlazak sunca.
- U srijedu oko 6.15 sati sam izašao iz bolnice. U blizini parkirališta u grmlju sam vidio sportsku torbu. Pokraj nje je ležala bespomoćna žena, zamotana u deku - ispričao je Heinz Tanner za švicarski Blick. Žena nije mogla govoriti, ali je bila pri svijesti.
- Odmah sam pozvao dežurne liječnike. Pomogao sam joj da se digne. Napravila je nekoliko koraka i pala na asfalt. Ozlijedila je lice. Ubrzo su došli kolege i ženu posjeli u kolica - kaže Tanner.
Žena imao oko 45 godina, visoka je 158 centimetara i teška 30 kilograma. Na glavi ima tumor.
- Bolest je napredovala. Zbog tumora žena ne može ni jesti ni govoriti. Sigurno trpi jake bolove pa smo joj odmah dali lijekove. Ne znamo od kuda je niti da li razumije njemački - rekao je liječnik Martin Krause. Liječnici su pozvali policiju. Oni su rekli da žena sigurno nije sama došla do bolnice jer je za to preslaba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • only I 25.04.2009.

    Kolateralna zrtva........napredka......sve ili nista...........u svakom slucaju odvratno, a mozda je i namjerno ostavljena....nema se love za operaciju, ostavi se pred bolnicom............drzava se pobrine za bolesnika........i sve je OK...svasta ljudi rade, jer lijecenje je preskupo.......Aj Bog

  • enya 23.04.2009.

    nemogu shvatiti takve ljude..... pa kako su mogli ... ne ovo je prestrašno ... jadna žena.

  • sprinterica 23.04.2009.

    očito je ostavljena jer obitelj nema socijalno a ni novce za njeno liječenje, prestrašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare