To je to što me zanima!

Ostavio je da umre na cesti: Autom udario ženu i pobjegao

Vozač je između 23 i 1 sat u noći naletio na J. J. (40) u Benkovu. Od siline udarca odbačena je na travu kraj ceste, gdje je i preminula od zadobivenih ozljeda
Vidi originalni članak

Nepoznati vozač noćas je usmrtio pješakinju i pobjegao bez zaustavljanja, javlja PU krapinsko-zagorska. Na ženu je naletio u mjestu Benkovo, na cesti Krapinske Toplice-Pregrada, između 23 i 1 sat ujutro. Na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja, a vozač se nakon naleta na ženu odvezao u nepoznatom smjeru. 

Od siline udarca žena je odbačena na travnatu površinu kraj ceste, gdje je i preminula od zadobivenih ozljeda. Neslužbeno se doznaje da se radi o ženi (40) iz Donjeg Brezna, koja je više puta viđena da pješači na relaciji Hum na Sutli-Zabok.

Policija je u nedjelju poslijepodne objavila da su uhvatili vozača. No, nije poznato kako i gdje su to učinili, a postoji mogućnost i da se vozač sam prijavio policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 293

  • GoranRoger 02.06.2014.

    Ma da - nitko ne razumije kako može otići - ovako: malo popijete ili se zabavljate na bilo koji drugi način, odjedanput dignete pogled ili jednostavno zbog nečeg drugog ne vidite na cestu, u trenutku netko ili nešto vam završi pod kotačima, odjednom nalet adrenalina i ne razmišlja pravilno, prva misao je bježi (samoočuvanje), tek kad se smiri proradi savjest i čovijek se sam prijavi... Da li bi bilo što drugačije da je odmah stao ne ulazim u to.....

  • Stenjevac 02.06.2014.

    U prometu nam se svašta može dogoditi, ali pobjeći TO NEMA OPRAVDANJA!

  • kamen sa srca 02.06.2014.

    Pobjeći s mjesta nesreće...gdje je nestao čovjek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare