To je to što me zanima!

Ostavio Putinovu kćer i oženio je ljubavnicu: 'Taj ima petlje...'

Ljubavni trokut: Šuškanja o tome da se Putinova kći Katerina Tikhonova rastaje počela su u siječnju. Njezin brak je propao navodno nakon pet godina i to zbog ljubavnice...
Vidi originalni članak

Katerina Tikhonova (32), iako ti nikada nije službeno potvrdila Moskva, je mlađa kći ruskog predsjednika Vladimira Putina. Prema pisanju Daily Maila Katerina se nedavno rastala. Bila je u braku s Kirillom Shamalovom (36). On je sada oženio svoju ljubavnicu Zhannu Volkovu koja živi u Londonu. Shamalov cijelu situaciju nije htio komentirati.

Putinova kći Katerina bavi se plesom

Navodno je Volkova koja je u 30-tim godinama promijenila svoje prezime i tako je postalo jasno da se par vjenčao. 
Shamalov i Putinova kći su u braku bili pet godina, a vjenčali su se u resortu u blizini Sankt-Peterburg. Par se vozio u tradicionalnim sanjkama koje su vukla tri bijela konja. Putin i njegova bivša supruga Ljudmila prema pisanjima medija imaju dvije kćeri. Mariju i Katerinu Putin drži podalje od očiju javnosti. Nikada službeno nije rekao koliko djece ima niti kako se zovu. Rekao je samo da je ponosan na svoju djecu, da ona žive u Rusiji i da su se samo u Rusiji školovala. Rekao je da njegova djeca nisu slavna, ali se pohvalio da njegove kćeri govore tečno tri strana jezika. 

- Moja djeca imaju karijeru u politici i biznisu i žive svoje živote - rekao je Putin. 

Njegova starija kći Marija (33) je navodno udana za nizozemskog biznismena.

Katerina Tikhonova se preziva kao njezina baka, a na Moskovskom sveučilištu vodi projekte koje financira država. Na mjestu je potpredsjednice Svjetske konfederacije rock'n'rolla za širenje i marketing.

Zhanna Volkova

Već u siječnju su počele glasine da se razvodi jer njezin muž ima ljubavnicu. Tada su krenuli i komentari da je Shamalov hrabar i da može biti sretan što je živ. 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • _l_ 12.12.2018.

    "Svjetska konfederacija rock'n'rolla za Širenje i marketing" hahahaha

  • Mikulić 09.12.2018.

    Učio je od punca, a ona druga je i ljepša od Putinove kćerke.

  • Streptomicin 09.12.2018.

    gulag u Sibiru je spreman

Komentiraj...
Vidi sve komentare