To je to što me zanima!

Ostavlja cijeli život da bi pomagala drugima u Africi

Sanda Brezak (28) iz Zagreba kaže kako neki misle da nešto s njom nije u redu zbog otkaza, no ona vjeruje da Bog uvijek brine za svoju djecu
Vidi originalni članak

Još koji dan sam asistentica uprave u financijskoj instituciji. Dala sam otkaz i potpuno ću se posvetiti misionarskom radu. Ne znam još u koju zemlju će me poslati, no znam da ću ondje biti najmanje godinu dana, rekla je Sanda Brezak (28) iz Zagreba. Potječe iz katoličke obitelji, a vjera je, kaže, najveći motiv, snaga i oslonac u takvom radu. Svaki kandidat koji odluči volontirati u misionarskom radu prolazi kroz dugotrajne i opsežne pripreme, koje traju do dvije godine.
- Osim psihičkih i duhovnih priprema, tu je i učenje jezika zemlje u koju ćemo ići te volontiranje u Hrvatskoj kako bismo pronašli kakav nam rad najviše odgovara. Rad u misiji je izrazito zahtjevan, a ja se nadam da ću biti potrebna negdje gdje bih se bavila edukacijom. Čini mi se da sam u tome najbolja - rekla je Sanda. Dodala je kako neki misle da nešto s njom nije u redu zbog otkaza, no ona kaže da Bog uvijek brine za svoju djecu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mjacov 08.09.2011.

    Svaka čast mlada djevojko.POnosna sam na tebe.Željela bih se i ja pridružiti u radu-Elizabeta Jačov

  • trešnja 01.07.2008.

    Svi se kunete u vjeru i crkvu i katolicizam,a samo je Sandra odlučila svoju vjeru sprovesti u djelo.E,ona može reči da je vjernica,ona to zaista i jest.Kad bi bilo više Sandri možda bi i svijet bio bolji!!!

  • ona009 01.07.2008.

    svaka cast...i ja sam razm o tome......kaj mene nisi uzela za sobom...... :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare