To je to što me zanima!

Ostojić: Kad sam napisao što se sprema onda su me napadali

Vlada je donijela odluku koja će poduzeća u kojima država ima vlasnički udjel ići na prodaju tj. koje tvrtke više nisu na popisu onih od strateškog i posebnog državnog interes
Vidi originalni članak

O najavljenoj privatizaciji putem Facebooka oglasio se i Ranko Ostojić.

"Rasprodaja najboljih državnih firmi. Nemojte se nadati da bi eventualno mogli kupiti dionice tih tvrtki. To nije namijenjeno vama s čijim novcem su te tvrtke stvorene, kad je trebalo konsolidirane. Kad sam prije dva tjedna napisao sto se sprema onda su me žestoko napadali kao da sam navodno protiv investicija. To nije točno, ali da sam protiv RASPRODAJE koju su telefonski dogovorili jesam", napisao je Ostojić.

Podsjetimo, Vlada je na telefonskoj sjednici u srijedu donijela odluku koja će poduzeća u kojima država ima vlasnički udjel ići na prodaju tj. koje tvrtke više nisu na popisu onih od strateškog i posebnog državnog interesa. Na bubanj tako ide osam tvrtki, za koje se predviđa privatizacija - Podravka, ACI, Končar-elektroindustrija, Petrokemija, Croatia Airlines, Luku Rijeka, Croatia banka te Croatia osiguranje.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • mily 12.05.2016.

    privatizacija? Eh, to je ono što najbolje leži hdz-u. Dragi mostovci hvala vam što ste im čvrsto držali skale, a sada im više ne trebate. Jest da su vam u tom držanju skala pomagali sa jedne strane Kolinda , sa druge strane crkva

  • jozabroz 12.05.2016.

    haha,zanimljivo kako se sad drug ranko raspricao,,))) a kad su prodavali CO onda su sutili ko kuje u cunu..)))

  • --- DAVOR --- 12.05.2016.

    Za ovo su DIREKTNO odgovorni svi glasaći SDP-HDZ papana i njihovih satelitića. 25 godina vam prodaju demagogije a vi opet pušite fore. Sutra da su izbori opet bi glasali za SDP koji vam nije pasao prije pola godine a ako nebi za SDP onda opet HDZ za kojeg vidimo kakvu veleizdaju radi. Postoje i treće opcije ZABORAVITE HDZ-SDP da uopće postoje. to nam je jedini spas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare