To je to što me zanima!

Ostojić poništio Karamarkove natječaje za kadar u MUP-u

Ranko Ostojić nedavno je najavio da će se brzo ići u izmjenu Zakona o policiji, koji je na snagu stupio proljetos te je bio jedan od uvjeta za zatvaranje pregovora s EU
Vidi originalni članak

Kako je prije i najavljeno, ministar policije Ranko Ostojić poništio je interne natječaje za imenovanje rukovodećeg kadra u Ministarstvu unutarnjih poslova, koje je neposredno prije parlamentarnih izbora raspisao bivši ministar Tomislav Karamarko.

- Obustavlja se postupak internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, objavljen na web-stranicama Ministarstva uprave i web-stranicama Ministarstva unutarnjih poslova 28. studenog 2011. godine zbog bitno promijenjenih okolnosti nakon njegova raspisivanja - piše na internetskim stranicama MUP-a gdje su točno navedena i radna mjesta na koja se natječaj odnosio.

Ministar Ostojić nedavno je najavio da će se vrlo brzo ići i u izmjenu Zakona o policiji, koji je na snagu stupio proljetos te je bio jedan od uvjeta za zatvaranje pregovora s Europskom unijom, odnosno 24. poglavlja, koje se odnosi na pravdu, sigurnost i slobodu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ansevar 04.01.2012.

    U većini gradova u Slavoniji, Dalmaciji i u mjestima gdje je HDZ pobjeđivao sve vrijeme su isti načelnici u policijskim postajama. Slatina, Virovitica, Požega prednjače po takvima. U Požegi npr.je već 20 god.isti šef, a da nije nikada ništa naročito postigao.U međuvremenu se iškolovalo nekoliko genaracija, a oni još uvijek tu. Treba se zapitati , zašto? Zna se.

  • feba 04.01.2012.

    Bravo!!!

  • dukat 03.01.2012.

    koji natječaji, koji bakrači, 30% iz kancelarija istjerati na teren

Komentiraj...
Vidi sve komentare