To je to što me zanima!

Ostojić se ne da s terena, iako je vlast najneizvjesnija do sad

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
I političari i narod diskutiraju o izbornim rezultatima, no u Slavonskom Brodu za to nema vremena. Izbjeglice malo znaju o Hrvatskoj, ni pojam izbora nije im blizak
Vidi originalni članak

Zimski prihvatni centar za izbjeglice svakim danom prihvaća dogovoren broj izbjeglica, a to je između pet i šest tisuća. Izbjeglice obično stižu u popodnevnim satima, preko Šida, a sve teče glatko, zahvaljujući koordiniranom radu policije, institucija i volonterskih udruga.

POGLEDAJTE VIDEO: Ranko Ostojić daje izvješće o stanju u centru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako su se u listopadu odnosi sa susjednim zemljama poprilično zategnuli, a sa Zapada su predviđali i oružane sukobe, stanje je sada potpuno drugačije. Ministar je rekao kako je suradnja sa susjedima, na obje strane, glatka i dobra .

POGLEDAJTE VIDEO: Ministar o suradnji na granicama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ostojić je također izrazio žaljenje što, zbog obima posla s koordinacijom izbjeglica na izbjegličkoj ruti, nije mogao izaći na teren u predizbornoj kampanji, na području svoje izborne liste. Komentirao je i (ne)uspjeh Tomislava Karamarka na istoj toj izbornoj listi.

POGLEDAJTE VIDEO: Komentar na izborni (ne)uspjeh

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premda je cjelokupna situacija s izbjeglicama trenutno pod potpunom kontrolom, u obzir se mora uzeti i to da su temperature za studeni natprosječno visoke, a Njemačka prima 250 izbjeglica po satu. Kakvo će stanje biti s prvim pravim minusima, ali i mogućom promjenom nadležnih u ministarstvu, tek nam predstoji vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • leoirex1 10.11.2015.

    Mislim da je već dosadio svima koji rade u tim tranzitnim centrima za migrante ili imigrante. Ili zaista toilko voli dnevnice? Ili je našao tamo neku novu ljubav? Ili...?

  • Maroko_1 10.11.2015.

    ja sam dobio informaciju da se već i "Obrezao" a kažu i da je do pola Kuran proučijo!

  • škver 10.11.2015.

    Ranko, pokazi kradezu kako se radom zemlja voli! a ne laprdanjem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare