To je to što me zanima!

Ostojić: Više je nego jasno da je Karamarko izgubio izbore

Onaj tko prikupi dovoljan broj potpisa bit će mandatar. Prije svega trebalo bi formirati Hrvatski sabor, a o predviđanjima ćemo lako, izjavio je ministar Ostojić
Vidi originalni članak

Na pitanje novinara da li vjeruje poput ministra Gordana Marasa da će Zoran Milanović biti novi mandatar Vlade Ranko Ostojić je rekao da nije sklon vjerovanjima, predviđanjima i sličnim stvarima. 

- Sve je u redu, neka svi dogovaraju i razgovaraju, brojke će to na kraju pokazati. Onaj tko prikupi dovoljan broj potpisa bit će mandatar. Prije svega trebalo bi formirati Hrvatski sabor, a o predviđanjima ćemo lako. Ono što sam rekao u izbornoj noći, a to je sada više nego jasno, da je Karamarko sigurno izgubio izbore - rekao je u četvrtak Ranko Ostojić

Idi na 24sata

Komentari 126

  • santol1 11.12.2015.

    Onaj tko se silom i prijevarom utrpa na vlast (što ne vjerujem) ovoga puta će napraviti tešku grešku. sdp je prošle izbore dobio, a vlast je jedva održavao uz pomoć represije (a to će se morati procesuirati!) Ostoja i ne zna što ga čeka! Dakle, da bi to ponovno postigli, moraju udvostručiti represiju, a za to nemaju snage.

  • santol1 11.12.2015.

    Tko je nacrtao kukasti križ na Poljudu? Cijela nacija je osramoćena, a Reprezentacije je skoro izbačena iz natjecanja za Euro 2016...Ostoja je snimke poslao u Izrael!? To Izraelci riješavaju za dva sata!

  • matura 10.12.2015.

    Kako sada to? Pa čovjek je jasno rekao da mu ne trebaju mostovi i mostići itd. Znači, pobijedio je, barem on tako kaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare