To je to što me zanima!

Ostvarila san: Ona je najdeblji profesionalni model na svijetu

Tess (29) je godinama pokušavala proći na audicijama za modele, no odbijali bi je uglavnom s istim argumentima - da je preniska i pretila. No, san joj se ostvario
Vidi originalni članak

Pretila Amerikanka Tess Holliday (29) kritičarima je začepila usta nakon što je potpisala ugovor za jednu od najjačih modnih agencija i postala najdeblja profesionalna manekenka u modnom biznisu

Kroz djetinjstvo su je često maltretirali zbog debljine, a bullying se nastavio i kasnije

- Ovo mi je svojevrsna prekretnica, probijam led. Nikad nisam zamišljala da ću doći do ovdje - rekla je Tess za New York Daily News. 

Unatoč brojnim odbijenicama, nije odustajala

Godinama je pokušavala proći na audicijama za modele, no odbijali bi je uglavnom s istim argumentima - da je preniska i prevelika. Unatoč brojnim odbijenicama, nije odustajala. 

- Mama me uvijek podržavala, ali ostatak obitelji nije. Nikad ne sjedim besposleno, uvijek nešto radim i obavljam sastanke - kaže majka 9-godišnjeg sina. 

Prvi posao modela dobila je nakon što su je kontaktirali iz agencije A&E te tražili da bude lice njihovih dokumentaraca 'Heavy'. Od tada je bila model za brojne kuće

Dvije godine kasnije na društvenim mrežama započela je pokret kojim je veličala svoje dimenzije. Ostvarila je nevjerojatan interes i prikupila više od 624.000 pratitelja na Facebooku i 308.000 na Instagramu.

Ispod nedavne fotografije u kojem reklamira crno donje rublje, Holliday je napisala: 'Nadam se da zbog ovoga shvaćate da je OK biti vi, iako možda postojite u debelom tijelu'.

Tess Holliday/Instagram

Talijanski Vogue proglasio ju je jednom od šest najutjecajnijih velikih modela u svijetu.

I dalje je na meti kritika, ali nju nije briga

Unatoč uspjehu i dalje ju mnogi kritiziraju, no ona se na kritike sada manje obazire. 

- Još uvijek sam ista djevojčica iz Mississippija kojoj su govorili da nije dovoljno dobra. I zaista nisam mislila da ću ovo postići - kaže Tess. 

Idi na 24sata

Komentari 260

  • Slapac 06.02.2015.

    je žena mora bit malo punija da ju imaš za kaj primit al ovo je mrvicu preveć

  • transmiter 05.02.2015.

    Prinas v zagorju bi se reklo :fajn zalita:

  • manster 05.02.2015.

    idešššš.....kad je seks gotov lik se 2 puta okrene i još uvjek je na njoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare