To je to što me zanima!

Osuđen na 7 godina zatvora jer je ubio sina: Ubo ga je nožem

Okrivljeni je lani 21. lipnja oko 21 sat u Druškovcu 44/A u podrumu obiteljske kuće, nakon kraćeg sukoba sa sinom Damirom Flisom, uzeo mesarski nož te ubo sina u lijevu stranu trbuha
Vidi originalni članak

Županijski sud u Varaždinu nepravomoćno je osudio Stanka Flisa (73) iz Druškovca pokraj Ivanca, na sedam godina zatvora zbog ubojstva sina Damira (44), te mu je izrečena i sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti o alkoholu, koja će početi teći za vrijeme izdržavanja kazne a može potrajati i po izlasku iz zatvora.  

U kaznu zatvora optuženiku se uračunava vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od 25. lipnja 2018. godine pa na dalje. Okrivljeni je lani 21. lipnja oko 21 sat u Druškovcu 44/A u podrumu obiteljske kuće, nakon kraćeg sukoba sa sinom Damirom Flisom, uzeo mesarski nož dužine oštrice 13 centimetara i širine tri centimetra, te ubo sina u lijevu stranu trbuha.  

Nožem mu je ozlijedio slezenu, gušteraču i stijenke debelog crijeva. Zbog tih je povreda kod Damira došlo do hemoragičnog šoka, te je on umro tri dana kasnije u varaždinskoj bolnici. Damir je bio otac dvoje tinejdžera. Sud je produžio istražni zatvor okrivljeniku. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivanbiljan68 15.01.2019.

    Samo petaka? a od toga trećinu će"odnijeti" i suma---sumarum ode mali,a "račun" nije ni djelomično plaćn....pavidite,što Ameri osuđuju? Klinčadiju,nema iznimke.....aovdje?-

  • 11.01.2019.

    e sad zamisli kakav je to utjecaj na mlade ...pih 7 nis mogu radit sta hocu...eee zalosno

  • 10.01.2019.

    7 godina samo za ubojstvo!! Pa stvarno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare