To je to što me zanima!

Osuđen za ubojstvo: U Zadru uhitili bjegunca iz Italije (35)

Policija je došla do stana u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, ušla i u njemu zatekli traženog muškarca. Talijan je uhićen, a kod njega su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice
Vidi originalni članak

​Suradnjom kriminalističke policije Policijske uprave zadarske i Ravnateljstva policije te Specijalne jedinice policije iz Splita s talijanskom policijom, u četvrtak je u središtu Zadra, utvrđena je lokacija na kojoj se nalazio Talijan (35) za kojim je talijansko pravosuđe raspisalo europski uhidbeni nalog zbog počinjenog teškog kaznenog djela na području Italije, priopćeno je iz zadarske policije.

Kako se neslužbeno doznaje Talijan je krajem listopada osuđen za ubojstvo.

- U 13 sati, službenici kriminalističke i specijalne policije došli su do stana u Ulici Mihovila Pavlinovića u Zadru, ušli u stan i u njemu zatekli traženog muškarca. On je uhićen, a kod njega su pronađene dvije krivotvorene osobne iskaznice Republike Italije, manja količina hašiša i marihuane, više mobitela te zlatni nakit i skupocjeni satovi, priopćila je policija.

Muškarac je priveden na kriminalističko istraživanje, a pronađeni predmeti su mu privremeno oduzeti.

​Protiv njega Državnom odvjetništvu se podnosi kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te optužni prijedlozi zbog posjedovanja droge, a u tijeku je postupak u vezi realizacije europskog uhidbenog naloga.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nevjernitoma 24.11.2017.

    a gdje su moji komentari zavrsili. talijan nije 35 nego 31 godinu star..valjda 35 na falsim dokumentima...i vratite moje komentare tip se zove Paolo Messina

  • škver 24.11.2017.

    Zna posao naša policija ali tko zna što smije????

  • tin2 24.11.2017.

    Nek mu horvatincic sudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare