To je to što me zanima!

Osuđeni silovatelj je pretukao prolaznika i bacio ga pred bus

Damien Pankiewicz (37) koji je u Poljskoj osuđen za silovanje, bio je dva dana u Velikoj Britaniji kada je u Londonu napao potpunog stranca. Muškarac je nakon napada u bolnici bio tri tjedna
Vidi originalni članak

Damien Pankiewicz (37) prišao je slučajnoj žrtvi na autobusnoj stanici u Londonu. Udarao je žrtvu sve dok nije pala u nesvijest. Žrtvu je onda odvukao na cestu pred autobus. U četvrtak je osuđen na 12 godina zatvora.

Pankiewicz je u Poljskoj bio osuđen za silovanje. U Velikoj je Britaniji bio samo dva dana kada je izveo napad u Londonu. Nakon što odsluži kaznu deportirat će ga u Poljsku.

Napao je potpunog stranca u srpnju prošle godine i počeo ga je vrijeđati, a onda i udarati. Udarao ga je i kada je pao na zemlju. Nakon toga je muškarca zgrabio za vrat i odvukao na cestu. Tamo ga je bacio pred autobus koji je srećom uspio stati prije nego je udario nesretnog muškarca.

Muškarca su odvezli u bolnicu gdje je bio tri tjedna zbog teških ozljeda. Dobio je krvarenje u mozgu i napadač mu je slomio nogu i rebra, piše Daily Mail.

Pankiewicz, kada su ga privodili, glavom je razbio prozor i nanio si ogrebotine na licu. Policiji je tada lagao da je muškarca napao jer mu je ukrao mobitel. Policija je kasnije posvjedočila da je Pankiewicz napao žrtvu bez ikakvog povoda i da nije pokazao žaljenje. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • stari mudrac 20.05.2016.

    12 godina ! ! ! tko mu je kriv kad je došao u krivu zemlju.

  • Preteznovedro 20.05.2016.

    Bo ga onaj ko mu sudio. To treba po kratkom postupku. Jedan među oči i gotovo. Sad če monstrum uživati na račun poreznih obveznika.

  • Skårlia 20.05.2016.

    Do ulazka u EU za poljake se nije znalo. Od kad su vuci siti mira nema nitko u Eu gdje dodju. Siluju kradu obijaju vikendice. Najcesce u GB i Scnadinaviji jer su im zakoni blagi. Treba njima uvest vize opet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare