To je to što me zanima!

Osuđeni 'teroristi rasisti' zbog planiranja napada na izbjeglice

U posljednje dvije godine, kada je u Njemačku stiglo više od milijun migranata, vlasti su pojačale obračun s densičarskim skupinama koji sve češće napadaju strance
Vidi originalni članak

Njemački sud osudio je u srijedu četvoro desničarskih militanata na tri do pet godina zatvora zbog "terorističkog udruživanja" radi napada na izbjeglice.

Trojica muškaraca i žena bili su dio "Društva starog kova" osnovanog 2014. čijih 30 članova dijeli rasističke, antisemitske i protumuslimanske ciljeve, stoji u priopćenju suda u Muenchenu.

Nakon što su se 2015. dodatno radikalizirali, planirali su bombaške napade na strance, posebno na tražitelje azila.

Tužitelji su tražili sedam godina zatvora, ali im je sud dao blaže kazne uz obrazloženje da "Društvo starog kova" ne predstavlja veliku prijetnju, dijelom zbog nedostatka financiranja.

U posljednje dvije godine, kada je u Njemačku stiglo više od milijun migranata, vlasti su pojačale obračun s densičarskim skupinama koji sve češće napadaju strance.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ZelenaHrvatska 16.03.2017.

    Glupavi liberali i jos gluplji sudovi,bitno da teroriste puštate da slobodno šeću Europom dok ne naprave kakav pokolj,a ljude koji se bore protiv naseljavanja tih islamskih izbjeglica među kojima ima terorista i ljudi koji su došli vamo da žive na socijali i uopće ne poštuju zakone države u kojoj se nalaze,da ne kazem da osim sto krdu,siluju žene i njihov mentalitet razlikuje se mnogo od našeg! Marš s tim izbjeglicama tamo odakle su i došli pa neka se tamo bore za svoja prava! Raus refugees!

  • pacifista 16.03.2017.

    Ovo su domoljubi koji brane svoju kuću od terorista , a ne teroristi.

  • Tarzanova mama 16.03.2017.

    Puno podrska Njemcima u obrani svoje domovine od invazije svakakvih kozoje... i borbi protiv multikulti sranja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare