To je to što me zanima!

Osudili policajca iz Imotskog jer je Škodom prevozio kriminalca

Policajac iz Imotskog osuđen je radom za opće dobro, a mora i uplatiti gotovo 10.000 eura u proračun jer je dva puta višestrukog osuđenika vozio službenom Škodom Octavijom
Vidi originalni članak

S. R. (36) priznao je krivnju i nagodio se s USKOK-om: 11 mjeseci zatvora zamijenjeno mu je, presudom splitskog Županijskog suda, radom za opće dobro i to po uobičajenom 'ključu' po kojem se dva sata rada računaju kao dan zatvora.

Osuđen je i na sporednu novčanu kaznu od 264 osobna dohotka, odnosno mora platiti u proračun 9.987 eura, plus naravno troškove postupka.

A osuđen je zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti – kao policajac Postaje granične policije Imotski, dva puta je službenom Škodom Octavijom prebacio Dragana G. do same granične crte s BiH, kod ilegalnog graničnog prijelaza, te tako tom 'višestrukom osuđeniku', kako navodi USKOK, omogućio slobodan boravak na teritoriju Hrvatske, umjesto da ga uhiti.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • neven_opatija 23.10.2023.

    Imaju 550 godina staža pa su prištedili i napravili vile s bazenima.

  • FrozenAcc 23.10.2023.

    Čudi me to od imotske policije! Neka malo pročešljaju imotske carinike i njihovu imovinu, sa 6000 kuna plaće napravili vile s bazenima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare