To je to što me zanima!

Osuđeni homoseksualni par prekinuo je vezu zbog žene

Par su uhitili u prosincu prošle godine nekoliko dana nakon vjenčanja, a zbog njihovog uhićenja su organizirali niz prosvjeda u cijelom svijetu...
Vidi originalni članak

Steven Monjeza (26) i Tiwonge Chimbalanga (20), homoseksualni par iz Malavija koji su osudili na 14 godina zatvora zbog neprirodnog ponašanja, prekinuli su vezu šest mjeseci nakon vjenčanja. Nedavno ih je predsjednik pomilovao te su pušteni iz zatvora. Par su uhitili u prosincu nekoliko dana nakon vjenčanja, a zbog njihovog uhićenja su organizirali niz prosvjeda diljem svijeta. Manje od dva tjedna nakon puštanja iz zatvora, razišli su se. Steven je priznao kako više ne voli Tiwongea te se zaljubio u ženu, Dorothy Gulo. Tiwonge je rekao kako će ostati homoseksualac te da ima još mnogo dobrih muškaraca na svijetu. Smatra kako ga je Steven ostavio na nagovor strica i rodbine koji smatraju da su homoseksualni brakovi nedopustivi. Monjeza je u zatvoru odlučio kako neće više biti homoseksualac.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zzrinkaa 09.06.2010.

    ovaj clanak je vec bio danas.. :/

  • jakuza 09.06.2010.

    Kkakav je to predsjednik pomilovao ih trebo ih je ostaviti u ćuzi ili još bolje prebaciti ih u ludnicu da se izlijeće od te strašne bolesti.

  • barkley 09.06.2010.

    kad??

Komentiraj...
Vidi sve komentare