To je to što me zanima!

Osuđenik za krivolov izrađivat će novi Zakon o ribarstvu?!

Iako su ministra Čobankovića upozorili kako je Denis Francuzović osuđen za kazneno djelo krivolova, on ga je uvrstio u povjerenstvo za izradu Zakona
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog gospodarstva Petar Čobanković imenovao je povjerenstvo za izradu novog Zakona o slatkovodnom ribarstvu 16. rujna prošle godine. Uvrstio je i Denisa Francuzovića, predsjednika Ceha ribara Vukovarsko-srijemske županije, koji je 11 mjeseci prije pravomoćno osuđen za kazneno djelo protiv okoliša, protuzakonitog ribolova, piše Jutarnji list. Protiv njega se vode i dva postupka zbog prodaje ribe u lovostaju i ponavljanja djela. 

Čobanković nije povukao odluku ni nakon što je upoznat s Francuzovićevim stanjem. Denis Francuzović tvrdi da Zajednica sportskih ribolovnih društava iz Osijeka, Vukovara i Belog Manastira uz pomoć jednog ribolovnog inspektora protiv njega vodi hajku kako bi upropastili ribare. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rosa110 08.02.2011.

    Francuzovic i HDZ-e drustvo su na istim valnim duzinama.

  • def-cut 08.02.2011.

    krmačo masna debela dabogda se udavio u čvarcimaaa...!!!!

  • devilll 08.02.2011.

    kaj hočete pa to je čovjek sa iskustvom,zna kako krivolovci razmišljaju kad je jedan od njih,podoban za svaku stranku u RH,jer je navodno kriminalac glavna karakteristika naših političara...i kako onda neće biti izabran???

Komentiraj...
Vidi sve komentare