To je to što me zanima!

Osuđenik za ubojstvo izrekao sudbonosno "da" u zatvoru

Novopečeni bračni par će u braku moći uživati krajem sljedeće godine, kada bi osuđenik trebao izaći iz zatvora. Par je vjenčala matičarka općine Palilula
Vidi originalni članak

Muškarac koji je osuđen na devet godina zatvora zbog ubojstva se vjenčao sa svojom djevojkom 12. prosinca u 12 sati u zatvoru u Padinskoj skeli u Srbiji, koji je otvoren prije godinu dana. Alo javlja kako je muškarac nakon vjenčanja prokomentirao prsten kao "najmanje lisice koje je vidio u životu".

Novopečeni bračni par će u braku moći uživati krajem sljedeće godine, kada bi osuđenik trebao izaći iz zatvora. Par je vjenčala matičarka općine Palilula, a to je bilo i prvo vjenčanje u tom zatvoru.

Uprava zatvora izvijestila je kako je mladenka tijekom ceremonije bila dobro raspoložena te je bila odjevena u ružičastu haljinu. Par se upoznao prije nekoliko godina, a već duže vrijeme su planirali vjenčanje. Vjenčanja u zatvorima se inače odobravaju osuđenicima koji za to podnesu molbu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • MilkaAcimovic 20.12.2012.

    koliko ih je samo ozenjeno po zatvorima,ali se nije davalo u javnost..............dobivaju skracenje kazne,prava na bracni posjet i dr............neka ljudi,ako su pogrisili ispastaju,zasto bi im se uskratilo vincanj?

  • _petra_ 17.12.2012.

    "najmanje lisice koje je vidio u životu"......haha...dobar

  • jane eyre 17.12.2012.

    ...a kud im se tako žurilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare