To je to što me zanima!

Osumnjičenik S. Đurović kolabirao od štrajka glađu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
USKOK je proširio istragu protiv Đurovića jer smatraju da je sudjelovao u likvidaciji Pukanića i Franjića na podmukao način iz koristoljublja
Vidi originalni članak

Crnogorac Slobodan Đurović (54), kojega USKOK tereti da je organizirao ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, kolabrirao je nakon štrajka glađu i oporavlja se u zagrebačkoj zatvorskoj bolnici. Đurovića su prije teretili za logističku podršku bratićima Robertu i Luki Mataniću i Amiru Mafalaniju, no prošlog ponedjeljka, su proširili istragu protiv njega. Nakon novog iskaza Roberta Matanića te nakon što je Đurović pao na poligrafu na nekoliko pitanja, smatraju da je kao pripadnik zločinačke organizacije sudjelovao u likvidaciji Pukanića i Franjića na podmukao način iz koristoljublja. Milenka Kuzmanovića, koji je bio s Đurovićem kada ih je hrvatska policija uhitila 29. listopada, prošlog tjedna su pustili iz pritvora zbog nedostatka dokaza. Prema pisanju Nacionala, Matanić je ustvrdio pred policijom kako mu je Đurović rekao da su ubojstvo Ive Pukanića istovremeno naručili Vladimir Zagorec i Stanko Subotić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kusirica 29.12.2008.

    I tebe je jadna nati rodila? Ti meni ides govorit sa 16 god u dupetu, ma boze moj dragi. Nemas pojma ni sto su Hrvati a kamo li o JUgoslaviji da se s tobom razgovara.

  • HrvatskaHrvatima 29.12.2008.

    za vrijeme yuge lagao si kad je titio rekao da lazes,a govorio si istinu kad je tito rekao da govoris istinu,stoga pssssssssttt stom yugonostalogijom kad ni nemas pojma nis o tome

  • Kusirica 29.12.2008.

    Ma koja smo mi zemlja od kurca? Pa na svako sranje se sada oslanja na neki tzv poligraf? Pa di nam je pamet otisla, u PM. Od silnih skola i doktorata u kriminalistici da se bavimo poligrafom! Za vrijeme Yuge se to znalo u roku pola ure i ciao. Svaki slon zna poligrafu izmajmunisat ako zeli? Samo sto mu je i jedna mana, a to je da covijeka psiholoski malo zdrma sama njegova pojava i smisao i eto ti loseg ili dobrog rezultata, ovisno o zelji suprotne strane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare