To je to što me zanima!

Osumnjičenika u aferi streljivo pustili da se brani sa slobode

Sudac istrage donio je jedinu odluku koju je mogao donijeti, rekao je odvjetnik Mišela Pavlovića. Dodao je da mu se branjenik nije branio šutnjom već je iznio svoju obranu i aktivno odgovarao na pitanja
Vidi originalni članak

Mišel Pavlović (36), osumnjičen za šverc streljiva, odnosno za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, pušten je da se brani sa slobode.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njega su u subotu ponovo priveli istražnom sucu u sklopu proširenja istrage o švercu oružja u vojnoj bazi Zemunik, koja se vodi nad njim, vojnim pilotima Ivanom Krizmanom (40) i Zdenkom Košutićem (41) te Ivicom Vlakićem (42) bivšim zamjenikom zadarskog gradonačelnika i Mladenom Bencunom (46) koji su time navodno pucali te Borisom Ercegovićem (52) koji u Splitu posjeduje legalnu trgovinu oružja. Nakon ispitivanja pušten je da se brani sa slobode, a nisu mu određene ni mjere opreza.

VIDEO: PRIVELI GA U ZADRU Opet su ga priveli: Mišel Pavlović kod istražne sutkinje

- Sudac istrage donio je jedinu odluku koju je mogao donijeti - rekao je Pavlovićev odvjetnik Boris Radman te dodao da mu se branjenik nije branio šutnjom već je iznio svoju obranu i aktivno odgovarao na pitanja.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Maligreen 25.11.2019.

    Znaci druknuo je nekoga iznad se sebe pa može van ...logično

  • andi_1 24.11.2019.

    I Mamica su pustili da se brani sa slobode, covjek se toga drzi...jos uvijek tvrdi da je nevin i tak se brani🙈

  • 24.11.2019.

    Mene bi za švercanje u busu zatvorili

Komentiraj...
Vidi sve komentare