To je to što me zanima!

Osumnjičili ga da je pretukao novinara: Sud je pustio Suraća

Incident se dogodio u nedjelju navečer na parkiralištu na Obali kneza Branimira u Zadru, a Surać je priveden nekoliko sati kasnije na biogradskom području...
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš i kapetan NK Zadra Jakov Surać (43), koji je u uhićen pod sumnjom da je u nedjelju pretukao Hrvoja Bajlu (33), pušten je na slobodu.

Sudac je odbio prijedlog za određivanje istražnog zatvora, a odredio mu je mjere opreza tj. zabranu približavanja Bajlu na manje od 50 metara.

Zabranjeno mu je i uspostavljanje ili održavanje bilo kakvog kontakta s Bajlom. 

Incident se dogodio u nedjelju navečer na parkiralištu na Obali kneza Branimira u Zadru, a Surać je priveden nekoliko sati kasnije na biogradskom području.

Ozlijeđenom Bajlu nakon napada pružena je liječnička pomoć u zadarskoj Općoj bolnici, gdje je utvrđeno da je zadobio prijelom lakatne kosti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ARMAGEDON 27.06.2018.

    Novinari su malo previse pomjesali "kruske i jabuke", drugim rjecima samo uzimam za primjer ovaj medijski prostor koji je objavio naslov clanka ( dolje ) ..Evo, sasvim iskreno, ovo je 10 razloga zašto mrzim roštilj/// ponajprije pise se o Hrvatu ( ekavicom ) a dalje prikazuje u tekstu vidimo da se uopce ne radi o Hrvatu vec nekome koji je opisao sebe i svoju kulturu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare