To je to što me zanima!

Osveta za smaknuća: Egipat bombardirao ISIL-ove položaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ISIL je u nedjelju objavio snimku smaknuća 21 egiptaskog Kopta. Poručili su da je to osveta jer koptski križari u Egiptu progone muslimane. Egipat je odmah uzvratio
Vidi originalni članak

Nakon što je ISIL u nedjelju objavio snimku smaknuća 21 egipatskog Kopta , navodno na području Libanona, uslijedila je osveta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Egipatsko je ratno zrakoplovstvo pokrenulo seriju napada na džihadističke položaje u Libiji , samo nekoliko sati nakon što je predsjednik Abdel Fatah al-Sisi izjavio da njegova zemlja 'ima pravo odgovoriti' ISIL-u , javlja BBC.

- Egipat zadržava pravo da odgovori na prikladan način i vrijeme da se kazne te ubojice - kazao je al Sisi u nedjelju.

Zasad nema informacija koliko je zračnih napada izvedeno i kakav je njihov učinak.

Osveta za progon muslimana

Podsjetimo, stravičan video pojavio se na Twitter profilu web sitea koji podržava ISIS, javlja Reuters.  Snimku su nazvali "Poruka napisana krvlju sljedbenicima križa" , a u njoj navode da je ovo pogubljenje osveta jer "koptski križari u Egiptu progone muslimane".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ubijeni Kopti su kršćani koji su oteti u Libiji, a iz svoje matične zemlje pobjegli su nakon revolucije 2011. Egipatska vlada ih je upozorila da odlaze u jednu od najopasnijih zemalja svijeta, ali oni, nažalost, nisu slušali.


Idi na 24sata

Komentari 52

  • MrJinks 17.02.2015.

    Žalosno je to da ste svi ovce i ne kužite da to nema veze sa muslimanima i tim zemljama ....za sve je kriva CIA i američke obmane .....njih treba na tjeralice i u zatvore pod hitno ......več je krenulo po svijetu ....zahuktava se...svaki dan ih pluje sve više država ..rade genocide po svijetu..nije bilo države koju nisu upropastili...unesrečili...zadužili...posvađali...porobili..Irak...Sirija...Egipat ...Ukrajina....Jugoslavija...cijela Afrika (po dužini i širini)...i boko harem sve je njihovo maslo ....ali neče to još dugo trajat !!!!

  • čvrsti 17.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • AngelusPapstus 17.02.2015.

    treba tu gamad iskorijeniti sa napalmom dosta bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare