To je to što me zanima!

Osvojili su nagradu 24sata: Dobili smo pet tisuća kuna!

Nisam se nadao nikakvom dobitku. Saznavši da sam osvojio nagradu, pomislio sam da je riječ o šali, kazao je presretni čitatelj 24sata
Vidi originalni članak

Ivka Labaš (55), spremačica u koprivničkoj Općoj bolnici, priznala je da joj je naš poziv zbog nagrade izmamio suze radosnice.
- Tek sam sa 24sata iskusila kako se osjećaju osvajači najvrednijih nagrada. Presretna sam, a novac ću pokušati što pametnije iskoristiti - kupit ću peć te frižider ili perilicu za rublje, koji će me godinama podsjećati na 5000 kuna - rekla je presretna Ivka. Naglasila je da i ona i suprug Zlatko čitaju 24sata od prvog broja, kako zbog nagradne igre nedjeljom kupuju troje ili više novina te da za Uskrs nisu mogli poželjeti bolji poklon od osvajanja ove nagrade. Najbrža nagradna igra sreću je donijela i Željku Paveliću (68), umirovljeniku iz Zagreba.
- Nisam se nadao nikakvom dobitku. Saznavši da sam osvojio nagradu, pomislio sam da je riječ o šali. Igre na sreću igram cijeli život, ali nikad nisam dobio nagradu i već sam izgubio nadu da ću ikada išta osvojiti. Pored male mirovine koju primam i petero unučadi bez problema ću potrošiti novac - rekao je.
Dodao je da mu je supruga Marija (65) već pripremila popis namirnica koje će joj uskoro morati kupiti.

DO PETKA TRAJE NOVI KRUG NAGRADNE IGRE
Nagradna igra novina 24sata nastavlja se i dalje. Čak tri sretna dobitnika mogla bi također osvojiti 5000 kuna na potrošačkoj kartici. U najbržoj nagradnoj igri čitatelji 24sata imaju priliku osvojiti i vrijedan komplet ilustriranih obiteljskih enciklopedija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare