To je to što me zanima!

Osvojite kartu za ULTRA Europe na La Bodega partyju

Nemate kartu za ULTRA Europe? To se može promijeniti već sutra! U petak, 24.06. u svim La Bodega wine barovima čekaju vas ULTRA Europe partyji na kojima možete osvojiti kartu za sva tri dana festivala
Vidi originalni članak

Kako? Dovoljno je da se pojavite od 21:00 nadalje, uživate u glazbi resident DJa i u bilo kojem trenutku prije ponoći ubacite svoje podatke (zajedno s računom u iznosu od 100 kn i više) u bubanj! U 1:00 bit će izvučeni dobitnici 2 karte za ULTRA Europe festival koji će se održati od 15. do 17. srpnja na Poljudu u Splitu. Natječaj će se održati u svim hrvatskim La Bodega barovima, u Zagrebu (Bogovićeva 5), Splitu (Mihovilova širina 1, u blizini Rive), Zadru (Široka ulica 3, Kalelarga) i u Dubrovniku (Lučarica 1, na Stradunu pored crkve Svetog Vlaha).

Ako nećete imati sreće u petak, vjerojatno će vam dobro doći informacija da ULTRA Europe u ponudi ima regionalne karte koje imaju posebnu cijenu od samo 899,00 kn (General admission za tri dana), a dostupne su isključivo posjetiteljima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova. Možete ih nabaviti na Tisak Media prodajnim mjestima širom Hrvatske, u TicketShopu te u web shopovima na vecernji.hr i 24sata.hr. Uvedena je i mogućnost kupnje na rate, a ako nemate organiziran prijevoz bit će vam zanimljiva opcija ULTRA Party Vlaka – po cijeni od 1.049,00 kn uključuje povratnu kartu za vlak Zagreb-Split-Zagreb i regionalnu ulaznicu za 3 dana. Ako se vas nekoliko sprema na ULTRA Europe, odaberite paket 5+1 u kojem je jedna ulaznica (i karta za vlak) besplatna! Vidimo se u Splitu!

Najpovoljnije reginalne karte možete kupiti i na rate OVDJE

Idi na 24sata