To je to što me zanima!

Otac (72) nožem ranio sina (44) koji je umro u bolnici

Protiv 72-godišnjaka policija će nastaviti istraživanje zbog sumnje da je počinio ubojstvo, nakon što bude otpušten iz varaždinske bolnice. Damir je bio otac dvoje tinejdžera
Vidi originalni članak

Damir je podlegao ozljedama u nedjelju u varaždinskoj bolnici. Nožem, ga je ranio njegov 72-godišnji otac Stanko. Oni su se posvađali u podrumu obiteljske kuće u Druškovcu, kraj Ivanca, u četvrtak navečer.

KOD VARAŽDINA Posvađali se u podrumu kuće: Usmrtio ga hladnim oružjem

- Svi su živjeli zajedno u kući. Bili su dobri i radišni ljudi. Imaju veliko poljoprivredno imanje, koje obrađuju. Damir (44) je umro u bolnici jer je dobio sepsu. Obitelj je u šoku - rekao je susjed i jedan od rođaka. I mještani Druškovca su povučeni i u šoku, i ne žele govoriti o tragediji koja je snašla njihovo malo mjesto. Pokojni Damir otac je dvoje tinejdžera. Policija je potvrdila da je ozlijeđeni bio prevezen u varaždinsku bolnicu. Zbog naglog pogoršanja psihičko zdravstvenog stanja 72-godišnjak je također hitno prevezen u varaždinsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Protiv 72-godišnjaka policija će nastaviti istraživanje zbog sumnje da je počinio ubojstvo, nakon što bude otpušten iz varaždinske bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • juricajuric179 26.06.2018.

    I tako to završi kad u podrumu uz tudum raspravljaju o poslu.

  • ljakse 26.06.2018.

    Lose vino

  • 26.06.2018.

    restarto ga je

Komentiraj...
Vidi sve komentare