To je to što me zanima!

Otac curice koju majka nije liječila od raka: 'Govorila joj je da je kemoterapija otrov za nju'

Marijanu Prpić terete da je 422.546 kuna od gotovo milijun kuna uplaćenih za liječenje njezine kćeri, potrošila na vlastite potrebe te da je grubo povrijedila djetetova prava
Vidi originalni članak

Od 24. siječnja kad su Lanu otpustili iz bolnice u Njemačkoj do 2. svibnja 2019., koliko znam, mamu ju nije vodila na liječenje ni na terapije, svjedočio je na Županijskom sudu u Velikoj Gorici Mislav Bendelja, tata male Lane (11), koja je preminula od raka kostiju 8. srpnja 2019. godine.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Olaf12 21.12.2022.

    Činjenica je da su kemoterapeutici gadni, što se vidi i po nuspojavama koje izazivaju tijekom liječenja. Ali isto tako je dokazano da ubijaju i usporavaju rast malignih stanica, produljuju životni vijek bolesnika, a u nekim slučajevima uz kirurški tretman dovode do ozdravljenja. Samim time što je odbila liječenje curice potpisala joj je smrtnu presudu. Strašno

  • ante-portas 21.12.2022.

    Kad se samo sjetim antivaksera koji bi zrtvovali i djecu i roditelje, jer, eto, oni znaju bolje od lijecnika i znanstvenika, kao i ova "mater".

  • Mrs Karen 20.12.2022.

    Mucno za procitati...jadno dijete i ne daj Boze nikome. Ako je sve ovo istina za majku, onda stvarno ne znam sto reci...svi cemo jednom stati pred Boga. U to cvrsto vjerujem i tome se nadam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare