To je to što me zanima!

Otac i brat Britt Lapthorne sami pretražili uvalu Danče

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dale Lapthorne misli da je dubrovačkoj policiji nešto promaklo, pa se nada da će možda naći neki dio njena tijela koji nedostaje, ruke ili noge
Vidi originalni članak

Dale Lapthorne sa sinom Darrenom i Brittinim mladićem Simonom Imbergerom pretražio je u srijedu stijene u uvali Danče u Dubrovniku blizu kojih su ronioci pronašli truplo njegove kćeri Britt (21). Dale je za News.au kazao kako mu je policija rekla da je tijelo u lošem stanju jer je udaralo u stijene. Dale misli da je dubrovačkoj policiji nešto promaklo, pa se nadao da će možda naći neki dio njezina tijela, ruke ili noge. U spomen na Britt u četvrtak ujutro će položiti cvijeće u akvatoriju gdje su isplutali njeni ostaci. Dale Lapthorne sa sinom i Brittinim tijelom u petak će otputovati iz Dubrovnika kući za Melbourne. U Zagrebu će preuzeti truplo i preko Londona krenuti za Australiju.
- Mislim da još nemam odgovor na pitanje što se dogodilo i kako je umrla moja kći - kazao je. On i dalje vjeruje da je Britt ubijena. Nakon dolaska u Australiju odmah će se ponoviti DNA vještačenje i obdukcija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sokrates 15.10.2008.

    Već sam rekao ovo kao alesijaj, i da se akteri neće pronać jer su već idući dan zbrisali preko grane!

  • gljivaludara 15.10.2008.

    meni je najsumnjiviji onaj tko je bojegao tj. svi njezini backpackeri koji su dan poslije otisli na drugi kraj Europe.

  • alesiaj 15.10.2008.

    Zaista je moguće da je djevojka gurnuta sa stijena, al ne vjerujem da će se to saznati. Mnogih aktera cijele priče više nema..

Komentiraj...
Vidi sve komentare