To je to što me zanima!

Otac ispisao sina iz škole jer je istukao profesoricu

Dječak (15) htio je vidjeti imenik, no profesorica mu to nije dala. Nasrnuo je na nju i počeo je tući i pljuvati. Ostali učenici to su snimali mobitelima
Vidi originalni članak

Profesorica kemije Marija Mošić (26) u srednjoj školi "Nikola Tesla" u Sremskoj Mitrovici prijavila je učenika O.M. (15), koji ju je šamarao i pljuvao na satu pred drugim učenicima. Učenik je istukao profesoricu jer mu ona nije dala da pogleda zaključnu ocjenu u dnevniku. Učenici su snimili cijeli incident i objavili ga na internet-stranici YouTube.
- Marija Miošić došla je u moj ured i ispričala mi sve o incidentu, samo u blažoj formi. Rekla je da je imala problema s učenikom koji joj je htio oteti imenik. Nije spominjala šamarnje i pljuvanje. Tek sutradan, čim smo vidjeli snimku, odlučili smo reagirati. Pozvali smo roditelje učenika u školu - rekao je za Blic ravnatelj škole Radovan Miljković. Otac je, nakon što je vidio snimku, ispisao nasilnog učenika iz škole. Kolege profesorice zgroženi su snimkom i kažu kako se Marija vjerojatno sramila te da zbog toga nije rekla što joj je tinejdžer napravio.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ina_mjeda 26.06.2009.

    Ja ga ne bi samo ispisala,nego bi ga poslala van Hrvtske. Da sm se snalazi kad nema kulture !

  • mala 2 24.06.2009.

    Ne slažem se s nekim komentarima ovdje ,odnosno šokirana sam sa komentarima onih koji zagovaraju da profesori fizički kažnjavaju učenike .Ja kao majka to nebi dozvolila .Znam da se davno kažnjavalo po prstima ali čudi me da djevojka od 26 godina smatra normalnim da netko dobije iza uha .Srednj školu sam završila prije nekih 15 godina i nisam doživila da mene ili nekog iz mog razreda nastavnik i profesor udari .Nas su naši roditelji odgajali da poštujemo starije od sebe ,znalo se kako se ponaša u školi i nije bilo nikakvih rasprava sa profesorima .Po meni se ni profesorica ni učenik nisu ponjeli kako treba i po meni bi oboje trebali biti kažnjeni .

  • aranea 23.06.2009.

    pa šta onda što je ona njega prva zveknula??? Ja imam 26godina, dakle nije prošlo ne znam koliko od kada sam išla u školu. Ali ja kada sam išla, profesori su uredno znali dati jednu iza uha...i nitko se nije žalio jer se znalo da ne smiješ. Danas ne smiješ taknuti dijete, a ako ga takneš eto što se dešava. Šta ima jedan balavac inzistirati bilo što!? Tko je on da se postavlja na jednu profesoricu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare