To je to što me zanima!

Otac Matejeve prijateljice: 'Nisu joj uzeli putovnicu. Ona bi se uskoro trebala vratiti iz Srbije'

Matejeva prijateljica bila je posljednja koju je kontaktirao u noći kada je nestao. Njezin otac rekao je kako ju je u Beogradu jutros ispitala policija, no da joj nisu uzeli putovnicu
Vidi originalni članak

Matejeva prijateljica, također Splićanka koja je u vrijeme njegova nestanka bila u Beogradu i s kojom je Matej pokušao komunicirati i dalje se nalazi u Srbiji. 

Njezin otac je za Slobodnu Dalmaciju rekao kako je djevojka bila ujutro na razgovoru u policiju, no opovrgnuo navode da joj je srpska policija uzela putovnicu. 

18 DANA POTRAGE Policiji svaki dan stižu lažne dojave o Mateju, kruži navodni novi detalj sa snimke kod Save

- Nema govora o tome kako joj je oduzeta putovnica. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom - rekao je i dodao kako su cijelo vrijeme u kontaktu. 

Ispričao je i da djevojka ni u jednom trenutku nije bila u kontaktu s Matejom u noći kada je nestao te dodao da joj je Matej poslao poruku, no da ona nije uspostavila komunikaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nekoliko dana je Nenad Periš, otac nestalog Mateja, ispričao kako se sreo s djevojkom ispred zgrade policije u Beogradu te da mu je ispričala kako ona i Matej nisu komunicirali. 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • ivana kiss 18.01.2022.

    kćerka Sotone

  • humels 18.01.2022.

    Dvadesetčetverosatovci vidimo da je njezin otac opako jak i da vrši pritisak na vas,jer brišete komentare u kojima se spominje njihova veličina.Znači ukakili ste se pred soptom,kako i sa čime vam je zaprijetio.Dajte to napišite.

  • Ekscem 18.01.2022.

    Gdje je mama u toj prići i koja je njezina uloga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare