To je to što me zanima!

Otac monstrum brutalno je premlaćivao 6-godišnju kćer, a potom ju živu zakopao u rupu

Okružni tužitelj iz SAD-a David Russo, rekao je da je to jedan od najgorih slučajeva zlostavljanja djece koje je ikada vidio
Vidi originalni članak

John Kraft, otac 6-godišnje djevojčice iz Waynesburga u Pennsylvaniji napokon je iza rešetaka nakon što su socijalni radnici u rujnu pronašli modrice na djevojčinu tijelu i licu, rekla je policija. Također, optužen je i da je djevojčicu 'za kaznu' živu zakopao u rupu.

Tijekom intervjua obavljenih prije dva tjedna sa žrtvom te njezinim bratom i sestrom, istražitelji su rekli da su im djeca rekla da je Kraft jednom prilikomzaprijetio da će djevojčicu “pokopati u dvorištu kad bude vjerovao da laže”, stoji u kaznenoj prijavi.

Okružni tužitelj okruga Greene David Russo rekao je da je to jedan od najgorih slučajeva zlostavljanja djece koje je ikada vidio.

- Dijete je bilo brutalno pretučeno, imalo modrice po cijelom tijelu i bilo je gušeno do te mjere da se onesvijestila - rekao je Russo pa dodao.

- Za kaznu su je zakopali u rupu. Preko noći je bačena u rupu. Glava joj je bila odbijena od zida i udarila o pod. Ovo je barbarski čin - kazao je okružni tužitelj.

Navodi se i da je otac monstrum navodno djevojčicu tukao remenom i rukom na kojoj je nakon operacije bila pričvršćena metalna šipka.

Na tijelu djevojčice pronađene su nove i stare modrice, rekle su vlasti.

Idi na 24sata