To je to što me zanima!

Otac poginule curice: 'Mogao sam prebiti pilota, ipak nisam'

Cessna koja je prisilno sletjela na pješčanu plažu kod Lisabona ubila je muškarca (56) i curicu (8) koji su se u tom trenutku sunčali. Policija je morala spriječiti sukob pilota i turista...
Vidi originalni članak

Otac djevojčice (8), koja je poginula jučer kada je zrakoplov Cessna-152 prisilno sletio na portugalsku plažu, optužio je pilota da je mislio na vlastitu sigurnost, a ne na sigurnost posjetitelja plaže.

Dodao je kako smatra da je pilot trebao sletjeti u more, a ne na plažu Sao Joao de Caparica pokraj Lisabona

- Bio sam s obitelji na plaži kada je moj nećak upro prstom prema nebu i pokazao nam avion u niskom letu. Rekao sam Sofiji (kćeri) da se sakrije iza mene. Kad je avion sletio, tražio sam Sofiju, ali više je nije bilo, priča shrvani otac i dodaje:

- Otišao sam do pilota, rekao mi je da je izgubio kontrolu nad letjelicom. Mogao sam ga udariti, imao sam pravo na to, ali nisam to učinio, piše Daily Mail koji piše kako je na plaži bio i košarkaš Benfice Nicolas dos Santos koji je navodno policiji pomogao spriječiti sukob turista s pilotom.

Cessna koja je prisilno sletjela na pješčanu plažu ubila je muškarca (56) i curicu (8) koji su se u tom trenutku sunčali.

Svjedoci su za lokalnu televiziju kazali kako je avion letio nisko prije nego je sletio na plažu koja je u to vrijeme bila krcata. Policija trenutno ispituje dvojicu pilota koji su živi i neozlijeđeni, a navodno su poletjeli iz aerokluba u Lisabonu.

Policija je potvrdila kako su pilot zrakoplova i njegov učenik, koji su imali tečaj letenja, uhićeni i nalaze se na ispitivanju. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Dalibor0704 05.08.2017.

    Tako je to kada je aviončić vrijedniji od tuđeg djeteta. Naravno, da je na toj plaži bilo pilotovo dijete, ne bi sletio.

  • gladijator 03.08.2017.

    Mene Boogey@ ubjeđuje da je pilot izabrao najbolje moguće riješenje! Pa ja ne znam tko je tu lud?! Mogao se spustiti u more, ali ne! Korozirao bi mu avion! Svi znaju da svaki pilot kad se ruši odlazi dalje od urbanog mjesta gdje bi bilo kolateralnih žrtvi.

  • bobo112233 03.08.2017.

    Ja ga nebi prebio, ubio bih ga vjerovatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare