To je to što me zanima!

Otac ruskog vojnika tvrdi: Sinu je istekao ugovor, htio je kući, završio je u 'jami za mučenje'...

U navodnim kampovima za mučenje ruski zapovjednici, u principu, i nisu glavni kod donošenja odluka "Tko će kući'". Zloglasna privatna Putinova vojska "Wagner grupa" vodi glavnu riječ...
Vidi originalni članak

Ruske vojnike koji se odbiju boriti na prvoj liniji zapovjednici, raznim prijetnjama i mučenjem, tjeraju natrag na bojišnicu, tvrdi otac jednog ruskog vojnika, javlja Daily Mail.

Kad su pristupali vojsci potpisali su tromjesečni ugovor te im je rečeno da nakon njegova isteka mogu natrag u Rusiju, a ako baš žele, ugovor mogu produžiti na još tri mjeseca. No kako je Rusija u dosadašnjem dijelu invazije izgubila oko 40.000 vojnika, a Putin nije proglasio opću mobilizaciju i rat, i nema baš puno zainteresiranih koji su spremni ići ginuti za Putinove interese, ma koliko god dobra bila plaća.

GLASNOGOVORNIK PESKOV: 'Jako pazimo na temperaturu u Kremlju, dosta nam je bitno da Putin ne bude izložen propuhu'

U navodnim kampovima za mučenje ruski zapovjednici, u principu, i nisu glavni kod donošenja odluka "Tko će kući'". Zloglasna privatna Putinova vojska "Wagner grupa" vodi glavnu riječ.

- Ako se usudite zatražiti odlazak pismeno, završite u kampovima za mučenje koje drže Wagnerovci. Tamo ih prvo pokušavaju uvjeriti da ostanu u ratu, što velika većina iste sekunde odbije, pa ih onda bace u 'jame za mučenje' - tvrdi otac ruskog vojnika i odmah nastavlja:

IMENOVAO DRUGOG Zelenski smijenio zapovjednika specijalnih operacija u istočnoj Ukrajini nakon velikih gubitaka

- Moj sin se nalazi u takvom jednom kampu već mjesec dana. Samo je htio napustiti vojsku po isteku ugovora. Nije više htio biti do grla prekriven krvlju kolega. Mislim da je bolje dušu dati Bogu nego se vratiti tamo - priča otac ruskog mladića.

Početkom rata ruski vojnici koje su uhvatili Ukrajinci pričali su o 'odredima smrti'.

NA OKUPIRANOM PODRUČJU 'Domaće izdajice' kod Hersona u akciji: 'Muče, otimaju i prijete ljudima, žele 'ubiti' naš otpor...'

- Nema dezertiranja. Ako položite oružje i ne ratujete, vaši sunarodnjaci će doći i ubiti vas jer ste odbili ispuniti zapovijed - rekao je jedan od uhvaćenih Rusa.

BLISKI PRIJATELJ BIVŠEG RUSKOG VOĐE: 'Gorbačov je bijesan na Putina. Uništio je njegovu ostavštinu i doveo NATO pred vrata Rusije...'

Ne muče Rusi samo vlastite vojnike. Po okupiranim područjima uz pomoć 'domaćih izdajica' otimaju i prijete stanovništvu koje je tu ostalo kako bi 'slomili njihovu želju za otporom'. 

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MiroMiro1 27.07.2022.

    🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️jaooo

  • ivanz 27.07.2022.

    Koga briga za topovsko meso...

  • 27.07.2022.

    i tako dok zbog Putinovih ambicija i ludosti ginu mladi ljudi u ratu u Ukraini,a one koji se neče boriti se zlostavlja na sve načine,,Rusi i dalje šute i dozvole Putinu da radi što želi,a ja mislio da su Rusi barem gram pametniji od nas Hrvata,,a kad ono ista pamet,i mi trpimo od vlast zlostavljanja na druge načine i to 30 godina i šutimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare