To je to što me zanima!

Otac ubio svog sina jer se planirao odseliti od njega

TEK SE OŽENIO: Davorin B. (45) se vjenčao prije samo 13 dana. Sa ženom je planirao novi život, ali njegov otac (81) nije mogao podnijeti samoću
Vidi originalni članak

Tijela Alojzija B. (81) i njegova sina Davorina B. (45) u automobilu Ford Focus pronašla je prolaznica u srijedu u 22.45 sati na parkiralištu između Studentskog doma Stjepan Radić i Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Vidjela je tragove krvi i pozvala policiju. Otac je s dva hica u glavu ubio sina, a potom si oduzeo život. Policija je pokraj beživotnih tijela pronašla pištolj Crvena zastava. Ilegalno je nabavljen i ne zna se tko je vlasnik. Ubijeni Davorin bio je vlasnik automobila u kojem su pronađeni. Otac i sin živjeli su na zagrebačkim Srednjacima. Susjedi su bili šokirani zločinom. Kažu da su Alojzije i Davorin bili mirni i nikad nisu stvarali probleme. Nedavno se primijetili promjene. Prije nekoliko mjeseci umrla je Alojzijeva supruga. Dodaju da je Alojzije teško podnosio gubitak supruge. Pao je u depresiju i postao psihički ovisan o sinu Davorinu.
- Bio je jako povučen. Vidio sam ga neki dan kako šeta po parku. Otkako mu je umrla žena, skroz se povukao, malo je razgovarao - ispričao nam je šokirani susjed. Davorin je imao sina iz prošle veze, s kojim nije bio u kontaktu. Da tragedija bude još veća, prije nešto manje od dva tjedna vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom.
- Vjenčali smo se 17. travnja. Znam ga već dugi niz godina i mogu reći da je bio krasan čovjek - ispričala nam je šokirana supruga Jugana B. Posljednji put ga je vidjela u srijedu poslijepodne. Išli su u policijsku postaju kako bi promijenila dokumente nakon udaje. Rekao joj je da ide ocu odnijeti kruh i mlijeko i da će se čuti poslijepodne. Zvala ga je na mobitel, ali joj se nije javljao. U četvrtak je otišla u stan gdje je živio s ocem i saznala za strašnu tragediju. Susjedima je bilo čudno kako novopečeni bračni par nije živio zajedno.
- Trebao se ubrzo preseliti k meni. Uvijek mi je govorio da nije život za mene s njegovim ocem - jecajući je ispričala šokirana supruga. Svekra opisuje kao jako povučenu osobu. S njim, osim pozdrava kad bi se sreli, uopće nije razgovarala. Supruga ubijenog Davorina misli da je njegova oca bilo strah samoće, bojao se da će ga sin napustiti. Alojzije B. je, kažu susjedi, bio umirovljenik, a sin je završio pravo. Imao je svoju tvrtku i bavio se nekretninama.
- Nismo počeli ni živjeti zajedno - zajecala je neutješna supruga Jugana.

TIJELA JE UOČILA SAMO PROLAZNICA
Studenti, stanari doma Stjepan Radić u čijoj je blizini parkiralište na kojem su nađena tijela, kažu kako su u srijedu navečer samo čuli Hitnu pomoć. Nitko osim prolaznice nije vidio oca i sina kako mrtvi leže u automobilu. Policija je u četvrtak zapečatila vrata stana u kojem su godinama zajedno živjeli Alojzije i Davorin.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Lady Taky 29.04.2010.

    sebični stari gad!

  • pipi-duga-čarapa 29.04.2010.

    posesivni roditelj je nešto najgore što vam se može dogoditi.prošla sam pakao sa svekrvom.sve je pokušla ne bi li me otjerala,samo me ubit nije probala.ubila me psihički.samo da bi ona imala sina za sebe.bolesno i poremećeno.vlastitom djetetu branit sreću,ima li išta gore?

  • crazy-girl87 29.04.2010.

    bože sačuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare