To je to što me zanima!

Otac ubio troje male djece pa presudio i sebi u šumi

Slučajni prolaznik našao je u srijedu mrtva tijela troje male djece i njihovog oca koji ih je oteo iz kuće u američkom Columbusu. Ležali su u autu...
Vidi originalni članak

Eddie Harrington (28) uzeo je svoju djecu 3. ožujka i nije ih više vratio majci. Prije nego što je otišao ostavio je pismo u kojem je najavio kako namjerava ubiti svoje 23-mjesečne djevojčice Aliyah i Aganu te sina Cedrica Harringtona (3). Majka Agena Battle rekla je utorak kako se boji za djecu jer im je Harrington i ranije prijetio.
- Prijetio mi je da će, ako ga ostavim, uzeti djecu i ubiti ih te potom i sebi oduzeti život. Kad sam toga dana došla kući, vidjela sam da nema ni njega ni djece. Pogledala sam na ormarić i našla pismo koje je ostavio - rekla je Agena Battle. Prije tjedan dana očajna majka obratila se medijima putem kojih je molila nevjenčanog supruga da joj vrati djecu. U potragu su se ukljuičili FBI i policija savezne države Georgie. Iako su se nadali da će pronaći djecu živu i zdravu, slučajni prolaznik nazvao je u srijedu policiju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • exit 20.03.2008.

    ja ne kuzim kaj je to postao hit u svijetu medju samoubojicama da skupa sa sobom ubiju i svoju djecu ili cijelu obitelj?

  • entoni 20.03.2008.

    prokleta egoistična svinja, mogao je ubiti samo sebe, ako mu je već došlo. jadna djeca po čitavom svijetu ispaštaju zbog odraslih budala, žalosno

  • gmolak 20.03.2008.

    Ma neću ovo ni komentirat kad je prestrašno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare