To je to što me zanima!

Otac vidio da gori kuća pa ušao i spasio djecu koja su spavala

U gašenju ih je sudjelovalo ukupno 20 iz DVD-a Dalj, Bijelo Brdo, Erdut i Aljmaš. Izgorjelo je cijelo krovište kuće. Policija je obavila očevid kojim će se utvrditi točan uzrok izbijanja požara
Vidi originalni članak

U Dalju je u srijedu navečer izbio požar na obiteljskoj kući u kojem, na sreću, nitko nije ozlijeđen. Otac je primijetio da gori, a potom iz kuće spasio djecu, javlja Glas Slavonije.

Djevojčica (14) i dječak (11) koji su u vrijeme izbijanja požara bili u kući podmladak su DVD-a Dalj.

- Djeca su spavala kada je odjednom nešto počelo pucati i u cijeloj kući je nestalo struje. Mislio sam da je iskočio osigurač, pa sam ga promijenio, ali struje i dalje nije bilo. Izišao sam iz kuće i vidio cijeli krov u plamenu! Izveo sam djecu iz kuće i pričekao vatrogasce - kazao je Mario Matin. 

Kako piše Glas Slavonije, u gašenju je sudjelovalo ukupno 20 vatrogasaca iz DVD-a Dalj, Bijelo Brdo, Erdut i Aljmaš. Izgorjelo je cijelo krovište kuće. Policija je obavila očevid kojim će se utvrditi točan uzrok izbijanja požara.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • GOGA SPLIT 25.08.2017.

    Kako je tako lijepa gesta . Glavno da je tata spasio svoju djecu . Bravo tata ! Ja bi za svoju djecu i u vatru i u vodu .

  • Mala_Komunjara 25.08.2017.

    Majstor

  • mali_Satanjara 25.08.2017.

    Bravo, to je ljepo on njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare