To je to što me zanima!

Otac zadavljene djece bio je najtraženiji kriminalac

Uhićenom Martinu Smithu policija je rekla da mu je djecu zadavila supruga Lianne. Sumnja se da ih je ubila iz straha da joj službe ne uzmu djecu
Vidi originalni članak

Britanski mediji objavili su kako je suprug žene, koja je u Španjolskoj ubila svoje dvoje djece, jedan od najtraženijih zločinaca u Velikoj Britaniji. Martina Smitha (45) uhitili su prošlog petka u Barceloni. Bio je u bijegu dvije godine. U utorak su ga Španjolci izručili Britancima. Tereti ga se za 13 slučajeva seksualnog zlostavljanja, silovanja i zlostavljanja djece. U srijedu su protiv njega podigli optužnicu. Španjolski mediji pišu kako je Martinovo izručenje potaknulo Lianne da ubije svoje dvoje djece, Rebbecu (5) i 11-mjesečnog Daniela. Tijela ubijene djece pronašli su u utorak u hotelu poznatog španjolskog turističkog grada Lloret de Mara. Lianne je navodno policiji priznala da ih je ugušila plastičnom vrećicom jer se "bojala da joj ne oduzmu djecu" kad se sazna da su to Martinova djeca. Sky news piše kako su policajci Martinu rekli da su mu djeca umrla i da ga je to šokiralo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • edinjo 19.05.2010.

    žena mu stvarno ima neki hebeno bolestan pogled.

  • plavuša13 19.05.2010.

    Boze!Zasto djeca moraju placati tude grijehe,zasto moraju ispastati????

  • spirit lamp 19.05.2010.

    Moja teorija je da je taj pedofil ocito imao namjeru pdvoditi i vlasitu djecu, zato je majka pobjegla u Spanjolsku. Ocito je bila uvjerena da ce otac prodati svoju djecu pedofilskom lancu pa ih je ubila radije nego da posluze kao mlado meso.

Komentiraj...
Vidi sve komentare