To je to što me zanima!

Otac zapeo za igračku, pao na sinčića Leona i ubio ga

Otac je zapeo za igračku u dnevnom boravku i pao na šestomjesečnog Leona. Dječak je odmah poplavio i prestao disati. Umro je nakon dva dana
Vidi originalni članak

Maleni Leon, star tek šest mjeseci, igrao se na podu u dnevnom boravku obiteljske kuće u britanskom Yorkshireu. Njegov otac zapeo je za igračku, pao na Leona i zdrobio ga. Majka Katie u kuhinji je kuhala čaj i odjednom začula supruga Sama kako doziva Leona.
- Suprug je plakao i vrištao nad beživotnim tijelom našeg sina. Leon je bio plav i nije disao. Bilo je strašno - prisjeća se Katie. Uzela je zatim sina u naručje i otrčala do susjede koja je pokušala oživjeti malenog Leona. Leon je nakon nekoliko minuta udahnuo zrak, no dva dana kasnije umro je u bolnici zbog nagnječenja lubanje. Paru je to bilo njihovo prvo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Torcida-Split 08.03.2009.

    JME....KAKO ĆE SE ON BUDIT SVAKI DAN S SPOZNAJOM DA JE UBIO SVOJE DIJETE...NIJE NAMJERNO AL TO JE STVAR KOJE SE NIKAD NE OSLOBODIŠ

  • loly0 06.03.2009.

    strasno, jadna bebica i jadan otac,nije mu lako neznam kako vi imate ovake komentare kao sta je dijete od 6 mj. radilo na podu pa dijete od 6 mj. moze sjediti, a i da padnete na djete nebiste vi polomili kosti nego dijete kao sto je ovo.....dalje prepustam vama.

  • slama 05.03.2009.

    a di bi trebalo dijete bit terika, na ormaru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare