To je to što me zanima!

Oteli mladića (17), tjerali ga na oralni seks i po njemu urinirali

Trojica starijih mladića u petak su u Kragujevcu izašla iz crvenog Opela, izvadila metalne šipke i noževe, istukli mladića i utrpali ga u prtljažnik. Mučili su ga satima
Vidi originalni članak

Srpska policija još traga za nepoznatim napadačima koji su u noći između petka i subote oteli maloljetnog  Đ. M. (17) i nad njim se satima iživljavali. 

Oteli su ga dok je na školskom dvorištu igrao košarku s prijateljima. Tri starija mladića su zaustavila crveni Opel, izvadila metalne šipke i noževe, istukli ga i utrpali u prtljažnik. Odvezli su ga do Pivarskog parka u Kragujevcu gdje su ga počeli mučiti. Tukli su ga, prisiljavali na oralni seks i po njemu urinirali. Nakon višesatnog iživljavanja ostavili su ga stotinjak metara od kuće u kojoj živi s majkom i dvije sestre.

Majka: Od stresa ne govori. Zar sve ovo zbog ljubomore?

- Od stresa ne može govoriti. Ne mogu vjerovati da se sve ovo dogodilo zbog neke djevojke, zbog ljubomore. Strašno je što su mu sve radili, to nisu normalni ljudi - rekla je majka pretučenog mladića.  

Pozvao je obitelj koja ga je odvezla u bolnicu, no tamo su se pojavili i nasilnici koji su im prijetili. Jedan od nasilnika došao je i rekao obitelji da povuče prijavu ''jer bi mogli proći i gore''. Majka je prijetnje prijavila, ali kaže da ne zna ima li privedenih. 

Policija je objavila kako su uglavnom identificirali počinitelje, te da 'rade na njihovom privođenju', piše Blic.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Artusartus 13.06.2015.

    "Policija radi na privođenju" - zvuči nam poznato. Ipak su sličnosti "snjima" daleko veće od razlika.

  • 12.06.2015.

    I oni bi u EU?

  • ella123xD 12.06.2015.

    Za ovakve monstrume nema kazne ...po kratkom p.stupku!Fuj ,izrodi........

Komentiraj...
Vidi sve komentare