To je to što me zanima!

Oteli su ženu pa ju natjerali da banku opljačka bombom

Njemačka: Žena je s koferom utrčala u banku. Službenicima je rekla neka joj daju novac jer je u koferu bomba te će svi odletjeti u zrak. Dali su joj 100.000 eura
Vidi originalni članak

Tanja N. (30), kako su ju nazvali njemački mediji, utrčala je u četvrtak u banku u Gladbecku. U ruci je imala metalni kofer. Krenula je prema šalterima i vikala je: Morate mi dati novac. U koferu je bomba, svi ćemo odletjeti u zrak. 

Prestrašeni službenik na šalteru odmah joj je predao 100.000 eura, a žena je s plijenom izašla iz banke. Novac je predala taksistu i nakon toga se vratila u banku. Ubrzo su stigli policajci. 

Žena ima je ispričala da su ju gangsteri oteli i cijelu noć 'obrađivali' kako bi ju natjerali da posluša njihove naredbe. Ujutro su joj za ruku zavezali kofer  i rekli da je unutra bomba. Prijetili su joj da će, ako ih ne posluša, bombu aktivirati daljinskim upravljačem. 

Policija je utvrdila i da taksist nema veze s pljačkom već da su pljačkaši naručili taksi da im doveze kofer. Bild piše kako je gangsterima kao model za pljačku možda poslužila tv-serija. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mihaela123 14.11.2010.

    isuse krava

  • dusansk 14.11.2010.

    Opljačkali banku a nisu bili ni blizu....svaka im čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare