To je to što me zanima!

Oteo je rijekepravde.hr SDP-u. Sad ih nudi Grbinu ili Plenkiju: 'Može trampa za mjesto na listi'

Otkup domena predstavlja relativno nisku investiciju za priliku da zapaprite političkom oponentu ili spriječite paprenje od strane političkih oponenata, poručio je tviteraš koji je preduhitrio SDP i oteo im rijeke pravde
Vidi originalni članak

Nakon što je Zoran Milanović u svojem istupu prošli tjedan najavio da ulazi u predizbornu kampanju sa SDP-om, nekoliko puta je poručio da 'rijeke pravde dolaze'. Stih iz pjesme grupe Film se zakotrljao, Milanović ga je koristio više puta, a i uhvatio se u SDP-u te je to postalo i službeni slogan SDP-a i ime koalicije. 

No jedan detalj je u svemu promaknuo SDP-u. Zaboravili su Rijeke pravde i registrirati u digitalnom svijetu te ih je tviteraš @mdflnshts preduhitrio i registrirao šest domena i varijacija s imenom 'rijeke pravde'. Tako je sada on vlasnik

http://RijekePravde.hr
http://Rijeke-pravde.hr
http://RijekePravde.com (ovaj je spropagiran)
http://Rijeke-pravde.com
http://RijekePravde.com.hr
http://Rijeke-pravde.com.hr

Na stranici je poslao iporuku Peđi Grbinu, ali i Andreju Plenkoviću, tko prije reagira, da otkupe domenu.

- Je**ga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima. U svakom slučaju, otkup domena predstavlja relativno nisku investiciju za priliku da zapaprite političkom oponentu ili spriječite paprenje od strane političkih oponenata - napisao je i dodao da sve domene idu u paketu.

Poručio je i da se može pregovarati o cijeni te dodao da bi mogli početi raspravu s višim četveroznamenkastim brojevima.

- Možda se čini puno, ali ovo je jedinstvena šansa da pišete narativ o svojoj/tuđoj koaliciji. Moguća trampa za ulazno mjesto na listi, ali imajte na umu da ću se prodati odmah istog trenutka - dodao im je.

Kao i slučaj 'Hrvatska demonska zajednica'

Ova sitaucija podsjetila je i na slučaj oko stranice hdz.com prije 13 godina. HDZ-u je stranica godinama hdz.hr, no nitko nije zaštitio i registrirao i hdz.com te je netko tada registrirao tu stranicu i uz napomenu HDZ nije Hrvatska demokratska zajednica, HDZ je Hrvatska demonska zajednica". Na toj stranici tada je i stavljena Kosoričina članska iskaznica Saveza komunista, čija autentičnost nije bila potvrđena. Danas pak tamo stoji samo datum izbora 17. travnja.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lukas14 26.03.2024.

    To samo pokazuje koliko politika moze biti prljava i korumpirana. Dio problema je i u samom sustavu koji omogucava takve manevre. Narodu trebaju iskreni lideri, a ne trgovci pozicijama.

  • daj mi pištolj da se ubijem drugoga problema nemam 22.03.2024.

    Ovo bih ja nazvao teškim klošarlukom eto.

  • zvizdač 22.03.2024.

    PRIJE tvoje REGISTRACIJE slogan je plasirala stranka. Dakle piši propaloj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare