To je to što me zanima!

Oteo ju ispred njezine majke: Djevojčicu zgrabio u trgovini

SAD: Majka je s dvoje djece čekala u redu u trgovini. Muškarac je u sekundi zgrabio dijete. Majka je brzo reagirala i izletjela van. Policija je otmičara kasnije uhvatila...
Vidi originalni članak

Dok su majka i dvoje djece čekali u redu u trgovini, muškarac je kroz vrata zgrabio djevojčicu (4). Sve su snimile nadzorne kamere u petak u Victorvilleu, relativno mirnom gradu sjeverozapadno od Los Angelesa.

Na snimci se vidi kako majka stoji u redu i u naručju drži bebu dok njezina djevojčica stoji pored nje. Dok čekaju u redu, muškarac je otvorio vrata i zgrabio curicu.

Majka je odmah izletjela van. Uspjela je otmičaru iz naručja uzeti svoje dijete. Vratila se s djecom u trgovinu i potresena sjela na stolac. Na kraju snimke se vidi kao grli svoju djecu. Djevojčica nije ozlijeđena, a policija je identificirala napadača. Riječ je o Terryju Ransomu koji je optužen za otmicu i zlostavljanje djeteta, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Miške 14.07.2016.

    Mladim majkama dati kratku sačmaricu za takove lopove. Dao bi ja njemu pa makar me osudili za "prekomjernu uporabu sile". Hovno jedno kriminalno.

  • allman 07.07.2016.

    trebalo ga je dokrajčiti na licu mjesta, kakvo suđenje.

  • Lovro-1983 07.07.2016.

    Metak njemu i familiji! I problem rijesen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare