To je to što me zanima!

‘Otišao je ispuniti san, a onda je stradao visoko u Alpama...’

Fehret i Emira Selimagić vraćali su se s odigranog El Clasica. No ukrcali su se na zrakoplov kojim se 24. ožujka u francuske Alpe zabio kopilot Adreas Lubitz (27)
Vidi originalni članak

Supružnici Selimagić živjeli su u Neussu, desetak kilometara udaljenom od Düsseldorfa. Odlučili su otići na utakmicu Barcelona - Real Madrid, ali su se na povratku ukrcali na zrakoplov Germanwingsa koji se srušio.

- Fehretu je bio životni san otići pogledati El Clasico jer je bio ludo zaljubljen u nogomet. Otišao je tamo ispuniti san i tako je stradao - kazali su ožalošćeni prijatelji. 

Inače tijela poginulih u srijedu su izvučena s planine i sad slijedi identifikacija žrtava. Istražitelji su našli i drugu crnu kutiju.

Kathrin Goldbach (26), djevojka kopilota Andreasa Lubitza, i njezina obitelj ne usude se vratiti se kući jer se boje osude javnosti. Navodno je znala da Lubitz ima psihičkih problema, ali mislila je da se liječi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • john_doe 02.04.2015.

    Uskoro slijedi jos 150 ovakvih prica...tj. 149...ne, 148...o kopilotu je bila, pa sad o ovoj sirotoj obitelji iz BiH, a kad saznaju o ostalim putnicima, pisat ce i o njima...jel to samo da se norma neka popuni ili kaj ? Daj vise dosadni ste...radite sapunicu od jadnih ljudi...

  • alan ford_1 02.04.2015.

    strašno što su ti jadni ljudi proživljavali u zadnjim trenucima leta,a sve zbog jednog psihičkog bolesnika. Strahota da ne može biti veća.

  • HelloKitty00 02.04.2015.

    Sve skupa, tuga i jad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare