To je to što me zanima!

Otišla je slaviti 18. rođendan i ostavila bebu samu da umre. Vratila se tek šest dana kasnije

Nakon što ju je ostavila šest dana samu u stanu kako bi partijala, Verphy Kudi pronašla je beživotno tijelo djevojčice. U bolnici se ustanovilo da je dijete umrlo od gladi i dehidracije. Kudi je priznala krivnju na sudu
Vidi originalni članak

Verphy Kudi iz Velike Britanije, svoju 20-mjesečnu kćer Asiah čak šest dana ostavila je potpuno samu u stanu kako bi otišla slaviti 18. rođendan. Slučaj je to koji je 2019. šokirao cijelu Britaniju, a Kudi, danas 19-godišnjakinja, izjasnila se krivom na sudu u Lewesu zbog ubojstva iz nehaja. 

Majku iz horora kamere su snimile kako napušta stan u Brightonu 5. prosinca, kada je bio njen 18.rođendan, a vratila se šest dana kasnije. Kudi je potom nazvala hitnu pomoć i vikala kako se njeno dijete neće probuditi. Djevojčicu je hitna odvela u bolnicu, ali mogli su samo utvrditi smrt bebe. Obdukcija je pokazala da je Asiah umrla od gladi, odnosno od posljedica zanemarivanja. Bila je izgladnjela i dehidrirala, a prije smrti, utvrđeno je da je imala i gripu.

Socijalna služba, koja ju je smjestila u stan u zgradi gdje inače borave mame tinejdžerice, nakon snimki nadzornih kamera, obavijestila je policiju koja je utvrdila da uopće nije dolazila u zgradu šest dana, a daljnjom istragom pokazalo se kako se Kudi prije povratka u stan zabavljala u klubovima u Londonu, Coventryju i Solihullu. 

Na ročištu krajem svibnja trebalo bi biti izricanje presude.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Science of the Lambs 27.03.2021.

    Ima i gorih stvari. Mogla je dijete nazvati Bloom.

  • Science of the Lambs 27.03.2021.

    Kako sada gripu. Pa antivakseri tvrde da nema gripe.

  • Istinaisamoistina 27.03.2021.

    Jedna je majka, djeci je uvjek mjesto uz nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare