To je to što me zanima!

'Otkad sam u Lici, mladost mi se obnavlja kao orlu...'

U gospićkoj katedrali vikar Anđelko Kaćunko (55) na svojoj je prvoj propovijedi na glavi ponosno nosio ličku kapu. Kaže da su ga dobro primili
Vidi originalni članak

Nakon što je istaknuo da nad Likom pušu vjetrovi kulture i smrti, novi gospićki vikar Anđelko Kaćunko (55) ličkim je vjernicima objasnio u čemu je tajna njegovog PZO recepta.
- Netko pomisli na protuzračnu obranu, ali ja to zovem ponos, zajedništvo i optimizam, kojim se možemo suprotstaviti specijalnom ratu koji se vodi na duhovnoj bojišnici. Otkad sam u Lici, mladost mi se obnavlja kao orlu - rekao je Kaćunko u propovijedi. Posebno ga veseli što je dobio ličku kapu, čime je uveden u članstvo Ličana. Istaknuo je da nisu točne glasine da je u stvari potjeran u Liku jer je imao ponude za odlazak u Njemačku. To je odbio želi da Gospić bude njegov novi dom.
- Ovdje sam primljen predivno. Svi me poznaju i još tražim kafić s najboljom kavom - rekao je Kaćunko. Rekao je da se bojkoti protiv Matanićeva filma “Kino Lika” nastavljaju te da će tražiti honorar jer ga je izreklamirao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • clara 06.10.2008.

    ...ridikul...reče severina...i bijaše u pravu...

  • svi_smo_doma 06.10.2008.

    Čovjek je promašio zanimanje, trebao je biti estradni umjetnik. Za sada se kao takav ponaša u slobodno vrijeme, iako vidim da pomalo prenosi i u radno vrijeme. Svećenik - zabavljač. A izgleda da se ljudima u Lici to i sviđa!

  • rena7 06.10.2008.

    Ajte velečasni dajte si mira. Pretjerali ste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare